Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR Magic6 Pro: Prvi pametni telefon koji je dobio pet zlatnih oznaka od strane kompanije DXOMARK za 2024. godinu

HONOR je još jednom redefinisao granice premijum segmenta pametnih telefona sa svojim najnovijim flegšip modelom, HONOR Magic6 Pro, postigavši prekretnicu bez premca. Istaknut kao prvi pametni telefon kome je DXOMARK dodelio pet zlatnih oznaka za 2024, HONOR Magic6 Pro se ističe u potpunosti sa svojom superiornom zadnjom i selfi kamerom, impresivnim audio iskustvom, živopisnim ekranom i dugotrajnim trajanjem baterije. Ovo dostignuće označava nepokolebljivu posvećenost kompanije HONOR inovacijama i njeno liderstvo u korišćenju najsavremenije tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva.

HONOR Magic6 Pro je dokazao svoju izuzetnu snagu u širokom spektru DXOMARK testova, postigavši neuporedivo priznanje u DXOMARK-ovoj ultra-premijum kategoriji:

Zadnja i selfi kamera: Podižući mobilnu fotografiju na novi nivo, HONOR Magic6 Pro je dobio zlatne oznake i za zadnju i za selfi kameru. Sofisticirani AI sistem uređaja za fotografisanje koji sadrži prednju kameru visoke rezolucije i moćan niz kamera na zadnjoj strani, osigurava zadivljujuće fotografije i video zapise u različitim uslovima.

Audio majstorstvo: Sa rezultatom od 155 na DXOMARK Audio testu, HONOR Magic6 Pro pruža izvanredne audio performanse. Bilo da se radi o reprodukciji ili snimanju, uređaj pruža bogat i impresivan doživljaj zvuka, pokazujući posvećenost kompanije da pruži vrhunski kvalitet zvuka.

Briljantnost ekrana: OLED ekran HONOR Magic6 Pro telefona, koji se može pohvaliti rezolucijom od 1280 x 2800 piksela i brzinom osvežavanja od 120 Hz, dobio je najbolju ocenu, 157, na DXOMARK Display testu. Ovo naglašava sjajne mogućnosti ekrana, nudeći korisnicima sveobuhvatno odlično iskustvo gledanja u različitim slučajevima upotrebe.

Trajanje baterije bez premca: Vodeći na listi baterija sa najboljim rezultatom od 157, HONOR Magic6 Pro je opremljen velikom baterijom od 5600 mAh koja obezbeđuje više od tri i po dana autonomije pri umerenoj upotrebi. Retkost je u industriji da ultra-premijum uređaj postigne ove vrhunske performanse baterije. Uređaj pokazuje impresivna poboljšanja u autonomiji i punjenju, što ga čini izuzetnim izborom za korisnike koji traže dugotrajan vek baterije.

HONOR predvodi put u kategoriji premijum pametnih telefona

Pet zlatnih oznaka HONOR Magic6 Pro iz kompanije DXOMARK predstavljaju značajnu prekretnicu za HONOR i industriju pametnih telefona. Ovo dostignuće, ne samo da naglašava posvećenost kompanije HONOR inovacijama, već i učvršćuje njegovo liderstvo na ultra-premijum tržištu.

„Neverovatno smo ponosni na izuzetna dostignuća HONOR Magic6 Pro i priznanje od strane kompanije DXOMARK sa pet zlatnih oznaka za 2024 godinu. Ovo je svedočanstvo naše posvećenosti da pomeramo granice mogućeg sa pametnim telefonima”, izjavio je Peter Zhu Di, generalni menadžer kompanije HONOR za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. „HONOR Magic6 Pro oličava našu viziju pružanja neuporedivog korisničkog iskustva, kombinujući najsavremeniju tehnologiju sa dizajnom usmerenim na korisnika.”

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela