Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR Magic4 Ultimate ima najbolju kameru kod pametnih telefona

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je model HONOR Magic4 Ultimate, koji poseduje moćan četvorostruki sistem kamera sa prvim na svetu Dual Free-Form sočivom i niz najsavremenijih inovacija koje značajno poboljšavaju iskustvo kreiranja fotografija i video zapisa. Takođe, HONOR Magic4 Ultimate se našao na prvom mestu po rangiranju kamera kod pametnih telefona na DxOMark testu, što je prekretnica koja svedoči o napretku brenda i mogućnostima istraživanja i razvoja kao nezavisne kompanije.

„HONOR Magic4 Ultimate predstavlja vrhunac istraživanja i razvoja kompanije HONOR i pokazuje našu ambiciju da postanemo tehnološki brend po izboru čak i najzahtevnijih potrošača. Obezbeđujući izuzetne performanse kamere, koju su testirali nezavisni istraživači u okviru DxOMark testa, dok istovremeno nudi vrhunske karakteristike ekrana, bezbednosti i opštih performansi, koje potrošači i očekuju od flegšip pametnog telefona, HONOR Magic4 Ultimate predstavlja uređaj koji su profesionalni korisnici dugo očekivali”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

 

HONOR Magic4 Ultimate cena

 

Vodeći sistem u industriji

HONOR Magic4 Ultimate predstavlja najmoćniji i najsvestraniji sistem kamera na HONOR pametnim telefonima do sada.

  • Širokougaona kamera od 50MP sa prilagođenim 8P objektivom
  • Ultra-širokougaona kamera od 64MP sa Dual Free-Form sočivom
  • Periskopska telefoto kamera od 64MP
  • Kamera sa unapređenim spektrom od 50MP
  • potpuno novi procesor za obradu fotografija

„HONOR Magic4 Ultimate je postigao novi najbolji rezultat na DXOMARK rangiranju kamera kod pametnih telefona, što obezbeđuje izvanredno iskustvo, posebno kod fotografisanja i zumiranja, dok je bio među prvima kod kreiranja video snimaka. Što se tiče Ultra-premium segmenta, HONOR Magic4 Ultimate pruža najbolje performanse za skoro sve kriterijume i veoma je blizu vrha kod video performansi”, zaključili su istraživači posle DXOMARK testa.

Implementacijom najvećeg senzora slike ikada na HONOR pametnom telefonu, širokougaona kamera od 50 megapiksela sa masivnim senzorom od 1/1,12 inča i velikim otvorom blende od f/1,6 pruža superiorne performanse senzora svetlosti koje su konkurentne čak i kamerama sa senzorom od 1 inča i f/1.8 otvorom blende. HONOR Magic4 Ultimate može da snima noćne snimke ili portrete pri slabom osvetljenju, sa živopisnijim bojama i bolje definisanim objektima. Prilagođeno sočivo od 8MP ima 37% veću oštrinu u sredini kadra i 30% veću oštrinu na ivicama kadra, stvarajući fotografije i video zapise koji prikazuju detalje čak i prilikom zumiranja. Takođe, sa Ultra Anti-reflection (UAR) premazom i infracrvenim Cutoff filterom (IRCF), širokougaona kamera od 50MP efikasno smanjuje odbljesak od jakih izvora svetlosti, tako da korisnici mogu da snime svoje najmagičnije trenutke čak i kada osvetljenje nije idealno.

Ultra-širokougaona kamera od 64MP obezbeđuje vidno polje od 126° za snimanje, dok performansama doprinosi i prvo na svetu Dual Free-Form sočivo koje maksimalno umanjuje probleme širokougaonog izobličenja. Uz tehnologiju koja sprečava odbljeske, HONOR Magic4 Ultimate obezbeđuje čisto i veliko vidno polje, bilo kod kreiranja fotografija ili video zapisa.

Za udaljene objekte, Periskopska teleskopska kamera od 64MP sa ugrađenom optičkom stabilizacijom i fuzionom kompjuterskom fotografijom nudi impresivan opseg od 3,5x optičkog zuma i do 100x digitalnog zuma za korisnike za kreiranje stabilnih fotografija. Spectral-enhanced kamera od 50MP, koja se prvi put pojavila kod modela Magic V, omogućava sistemu kamera da obezbedi više detalja kod fotografisanja u ne baš idealnim okruženjima poput magle.

A sav ovaj hardver za snimanje i fotografisanje podržan je novim hardverskim rešenjem za procesuiranje slike koje je dizajnirano upravo za ovaj telefon i senzore koje on koristi. Ovo rešenje omogućava i 4K night mode uz live preview.

HONOR Magic4 Ultimate poseduje podršku za potpuno novi video format profesionalnog nivoa: Magic-Log2. Posebno razvijen na osnovu novih modula kamere, novi format omogućava snimanje 15% većeg dinamičkog opsega za kreiranje video zapisa. U kombinaciji sa potpuno novom 3D LUT (Look Up Table) podrškom, HONOR Magic4 Ultimate može da napravi zadivljujući HDR10+ video čak i pri slabom osvetljenju, što oživljava filmsku magiju lakše nego ikad.

Moć magije u svom najboljem izdanju

HONOR Magic4 Ultimate pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G čipset, što obezbeđuje neverovatno brze performanse i efikasnost baterije u svim tipičnim scenarijima korišćenja. HONOR je maksimalno uvećao mogućnosti ovog čipseta, donoseći dalje optimizacije sistema uz poboljšanu potrošnju energije, generisanje manje toplote i smanjenje kašnjenja za još bolje korisničko iskustvo.

LTPO displej sledeće generacije od 6,81 inča obezbeđuje živopisne vizuelne prikaze sa podrškom za prilagodljivu brzinu osvežavanja kako bi korisnicima pomogao da štede bateriju. U skladu sa širom HONOR Magic4 serijom, ekran podržava Pulse-Width modulaciju od 1920Hz kako bi ponudio udobno iskustvo gledanja čak i u uslovima slabog osvetljenja. HONOR Magic4 Ultimate je takođe novi najbolji Android pametni telefon na DxOMark rang listi kada su u pitanju displeji, sa rezultatom od 95 poena.

HONOR Magic4 Ultimate zasnovan je na najnovijem Magic UI 6.0 operativnom sistemu koji je baziran na Androidu 12, što obezbeđuje čitav niz HONOR karakteristika koje unapređuju svakodnevni život korisnika.

HONOR Magic4 Ultimate će stići na tržište Kine kasnije ove godine, po ceni od 7.999 kineskih juana.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela