Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Evropska premijera realme 7 serije telefona

Serija pametnih telefona realme 7, kao inovacija najbrže rastućeg brenda na ovom polju, podrazumeva dva nova modela, realme 7 Pro i realme 7. Uređaji koji će korisnicima pametnih telefona pružiti vrhunsko iskustvo predstavljeni su danas na evropskom tržištu.

Nova serija će zahvaljujući pristupačnoj ceni i svojim performansama, SuperDart Charge podršci i ultra dugom trajanju baterije biti pogodna za mlade, ispunjavajući njihove dnevne potrebe i zahteve.

 

realme 7 Pro_1

 

 

realme 7 Pro – evolucija punjenja od 65W

Model realme 7 Pro dolazi sa 65W SuperDart Charge podrškom i baterijom od 4500mAh, koja se do 100 odsto puni za samo 34 minuta – što je najbrže vreme punjenja u srednjoj klasi telefona. realme 7 Pro poseduje Sony Quad kameru od 64MP, sa Starry Mode režimom rada i mnoštvom novih filtera, kao i selfie kameru od 32 MP. Tu je i Snapdragon 720G procesor, kao i Super AMOLED ekran dijagonale 6.4 inča. Uređaj je savršen za ljubitelje fotografije koji žele da zabeleže trenutke kristalno jasno.

realme 7 – neverovatna snaga, neverovatno punjenje

Sa 30W Dart Charge podrškom i baterijom od 5000mAh, koja u standby režimu može trajati i mesec dana, realme 7 predstavlja izuzetno snažan uređaj, idealan za ljubitelje igrica. Sa prvim gejming procesorom MediaTek Helio G95, ovaj uređaj je najjači u srednjoj klasi gejming telefona. Ultra Smooth ekran dolazi sa stopom osvežavanja od 90Hz, dok ga karakterišu i AI Quad kamera od 48MP, kao i prednja kamera od 16MP.

„Kao kompanija, neprekidno težimo pomeranju granica u industriji, što dokazujemo i modelima iz nove serije. realme 7 Pro i realme 7 odlikuju vrhunske performanse, dizajn i kvalitet – baš ono što 45 miliona naših korisnika širom sveta želi i očekuje od nas“, rekao je Madhav Sheth, potpredsednik kompanije realme i izvršni direktor za Evropu i Indiju.

Prvi pametni telefon koji je prošao TÜV Rheinland Smartphone Reliability verifikaciju

Nova serija oslikava i ulaganja kompanije u visok kvalitet proizvoda. Tako su modeli realme 7 Pro i realme 7 prvi pametni telefoni koji su prošli TÜV Rheinland Smartphone Reliability Verification test za analizu pouzdanosti komponenti i rada telefona prilikom svakodnevne upotrebe i u ekstremnim uslovima. TÜV Rheinland Smartphone Reliability Verification se sastoji od 22 velika i 38 malih testova.

Uređaji će na domaćem tržištu biti dostupni u toku oktobra, po početnim cenama od 32,999.00 RSD za model realme 7, odnosno 39,999.00 RSD za realme 7 Pro.

Više informacija je dostupno na www.realme.com.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela