Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » ASUS Zenfone 2

Ako za neki telefon možete reći da ima odličnu izradu, vrhunske performanse, sjajnu ergonomiju i fantastičan ekran, onda ste sigurni da je reč o izuzetnom uređaju. A upravo takav je ASUS Zenfone 2.

 

ASUS Zenfone 2

 

Lepota Zen dizajna

Zenfone 2 ima ivice debele samo 3,9 mm, što je impresivno inženjersko dostignuće, koje ne samo da donosi lepši izgled telefona već doprinosi i ergonomiji. Zakrivljena zadnja strana kućišta Zenfone 2 telefona savršeno leži u ruci, pa nema opasnosti da će vam telefon iskliznuti.

Zahvaljujući tasterima smeštenim na poleđini, podešavanje zvuka i korišćenje kamere je mnogo lakše i intuitivnije.

Manje je više

ZenFone 2 je smartfon sa ekranom dijagonale 5.5 inča, smešten u kućište veličine standardnog telefona dijagonale ekrana 5 inča. Ovo je postignuto uskim okvirima oko ekrana, a rezultat je impresivan odnos veličine kućišta i ekrana od čak 72%. Sa Full HD rezolucijom (1920×1080), IPS tehnologijom i Corning Gorilla Glass 3 zaštitom, ovaj ekran ispunjava zahteve i najprobirljivijih korisnika.

Performanse za vreme koje dolaze

Zenfone 2 je prvi telefon na svetu sa 4 GB RAM-a, a pokreće ga najnoviji i izuzetno brzi 64-bitni Intel Atom Z3580 procesor sa četiri jezgra. Oba kombinacija garantuje ne samo da ćete sa lakoćom pokretati sve aplikacije, ma koliko zahtevne bile, već da ćete to moći da radite još dugo, dugo, dugo… U svetu u kome se sve brzo menja, Zenfone 2 predstavlja sigurnu investiciju.

Za sve vaše potrebe

Podrška za dve SIM kartice omogućava da svoj Zenfone koristite istovremeno i u poslovne i u privatne svrhe. Obe kartice mogu biti aktivne istovremeno, pa vam se neće desiti da propustite važan poziv. Ukoliko imate samo jednu SIM karticu, u drugi slot možete staviti neku lokalnu karticu kada ste u inostranstvu i tako smanjili troškove. Za razliku od velike većine drugih vrhunskih telefona, Zenfone 2 ima i slot za MicroSD karticu, na koju možete smestiti vaše podatke.

Vidite ono što drugi ne mogu da vide

PixelMaster kamere su još jedan od aduta sa kojima se Zenfone 2 izdvaja od konkurencije. Posebno vredi istaći Low Light mod, sa kojim možete praviti odlične fotografije i u uslovima slabog osvetljenja. Kada vam je potrebna slika velike rezolucije i oštrine, tu je Super Resolution mod, koji pravi fotografije veličine čak 52 MP. Zenfone 2 je opremljen sa dva blica, koji obezbeđuju prirodne boje na slikama.

Velika baterija koja se brzo puni

Baterija kapaciteta 3000 mAh garantuje da ćete svoj Zenfone koristiti duže nego što očekujete od telefona ovakvih performansi. Da stvar bude još lepša, BoostMaster tehnologija omogućava da bateriju napunite do 60% za manje od 40 minuta. Samo 10 minuta punjenja obezbeđuje mogućnost razgovora u trajanju od 4 sata na 2G mreži i preko dva ipo sata na 3G mreži.

Jednostavnost korišćenja

Da bi korišćenje telefona bilo što lakše, Zenfone 2 je opremljen i ZenMotion tehnologijom. Ona omogućava da neke česte operacije obavite na brz i lak način. Na primer, ekran možete paliti i gasiti duplim tapkanjem po njemu, a kameru možete pokrenuti ispisivanjem slova C po ekranu kada je telefon u sleep modu.

Jedno je sigurno, vrhunski telefon nikad nije bio pristupačniji.

Cena (sa PDV-om): od 47.990,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela