Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 razloga zbog kojih je Motorola ThinkPhone najbolji izbor za poslovne korisnike

Motorolin novi telefon namenjen je grupi korisnika koji su dugo vremena bili zapostavljeni od strane velikih proizvođača telefona.

Proizvođači telefona nude širok spektar modela koji su kreirani kako bi zadovoljili potrebe gotovo svakog korisnika, međutim, čini se da im jedna grupa vlasnika smartfona redovno izlazi iz vidnog polja – u pitanju su poslovni korisnici. Potrebe poslovnih korisnika se u pojedinim segmentima znatno razlikuju od potreba standardnih kupaca telefona, a Motorola je jedna od retkih kompanija koja je odlučila da im ponudi uređaj koji će zadovoljiti sve njihove zahteve.

ThinkPhone predstavlja jedinstvenu kombinaciju Motorolinih mobilnih inovacija i posvećenosti poslovnim korisnicima i njihovim potrebama. Zapravo, Motorola ThinkPhone poslovnim korisnicima nudi 3 ključne stvari koje će im pomoći da svoje obaveze obavljaju, brže, bolje i bezbednije u poređenju sa drugim telefonima.

 

lenovo motorola telefon

 

  1. Bezbednost

Uz ThinkPhone, korisnici na raspolaganju imaju kompletan set bezbednosnih rešenja sa jedinstvenom podrškom koja isporučuju potrebnu zaštitu i upravljanje uređajem uz ThinkShield.

ThinkShield predstavlja superiornu bezbednosnu platformu sa najnaprednijim bezbednosnim rešenjima, naprednim funkcijama, specijalizovanim hardverom i softverom koja se stara za kompletnu bezbednost celog uređaja. IT organizacije mogu da budu potpuno sigurne da su njihovi uređaji zaštićeni – sa ugrađenim AI bezbednosnim hardverskim i softverskim rešenjima kao što je Moto Threat Defense. Pored toga, organizacije mogu lako da aktiviraju ThinkPhone uređaje zaposlenima uz Zero Touch i tako upravljaju celokupnom flotom telefona uz pomoć rešenja kao što su Moto OEMConfig i Moto Device Manager.

Novi telefon poseduje i Moto Secure, aplikaciju koja služi kao hab za sve elemente koji se tiču bezbednosti i privatnosti. Uz Moto OEMConfig ili Moto Device Manager, IT administratori mogu da sa daljine konfigurišu Moto Secure funkcije na ThinkPhone uređajima, od lock screen podešavanja do mrežnih obaveštenja.

ThinkPhone stiže i sa Moto KeySafe rešenjem koje uključuje odvojeni procesor koji radi na Android operativnom sistemu i koji pruža dodatni sloj bezbednosti kako bi najosetljiviji podaci u telefonu imali maksimalnu zaštitu. Moto KeySafe čuva PIN-ove, šifre i kriptografske ključeve u posebnoj sredini dizajniranoj da bude otporna na bilo kakve pokušaje kompromitovanja, čuvajući podatke i spolja, i iznutra.

  1. Performanse

Kako bi radni tok uvek bio na maksimumu, ThinkPhone je opremljen Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom. Zahvaljujući moćnom procesoru, sve se otvara istog trenutka i radi bez ikakvog seckanja.

ThinkPhone stiže i sa 6.6-inčnim FHD+ displejom za laki rad i pregled sadržaja, od kompleksnih tabela do dugačkih mejlova. Uz pomoć velike baterije, korisnici na raspolaganju imaju 36 sati neprekidnog rada telefona kako bi u svakom trenutku bili povezani sa sadržajem, i sa bilo koje lokacije. Kada dođe vreme za obnovu energije, ThinkPhone stiže sa 68W TurboPower univerzalnim punjačem koji pruža dodatnu energiju nakon samo nekoliko trenutaka punjenja baterije. Ovaj lagani punjač dovoljno je snažan da može da napaja i laptop, ili bilo koji drugi USB-C uređaj.

Kako bi na najbolji način zaokružila ovaj moćan uređaj, Motorola je ThinkPhone opremila 50P Ultra Pixel kamerom za superiorni kvalitet slike tokom svakog video poziva. Premijum Ultra Pixel kamera idealna je za slikanje najsitnijih detalja uz pomoć 32x više fokusirajućih piksela, kao i prikazivanje slika projekata na kojima korisnici rade i to uz izuzetnu jasnoću i detaljnost.

  1. Izdržljivost

ThinkPhone poseduje MIL STD 810H sertifikat i dizajniran je korišćenjem aramid vlakana koja su jača od čelika, aluminijumskog rama i Gorilla Glass Victus zaštite ekrana, kako bi lako mogao da izdrži pad sa visine do 1.25 metara.

Uz IP68 sertifikaciju, ThinkPhone je dizajniran da izdrži izloženost prašini i potopljenosti u vodi do dubine od 1.5 metara u trajanju od 30 minuta – kako nijedan podatak ne bi bio izgubljen usled prestanka rada sistema.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela