Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 najbolja Motorola telefona u 2021. godini

Bilo da tražite pouzdan telefon koji nudi puno toga za malo para, ili pravi premijum uređaj koji će ispunjavati vašu svaku želju, budite sigurni da će vam Motorola izaći u susret. Motorola je tokom 2021. godine predstavila nekoliko zaista impresivnih telefona koji se od konkurencije izdvajaju po mogućnostima, ali i ceni. Bilo da tražite veliki ekran, snažnu bateriju, moćan procesor, drugačiji dizajn ili cenu koja se uklapa u vaš budžet, sigurni smo da će vam jedan od ova tri modela definitivno skrenuti pažnju.

 

2021_MOTOROLA EDGE 20 PRO 5G_BasicPack_Midnight Blue_ComboLaydown (1)

 

Motorola edge 20 pro

Motorola edge 20 pro donosi izuzetan sistem kamera, neverovatan displej, moćne performanse, fantastičnu bateriju i neke izuzetne funkcije koje se ne mogu naći čak ni na duplo skupljim telefonima. Motorola edge 20 pro opremljen je glavnom 108MP kamerom za izuzetan kvalitet fotografija, u pitanju je jedan od najvećih senzora ikada napravljenih sa 1/1.5“ optičkim formatom. Po prvi put, tu je i 144Hz osvežavanje ekrana koje je 140% brže od 60Hz osvežavanja koje predstavlja industrijski standard, samim tim, ekran je 60% brži u poređenju sa prvom generacijom edge porodice.

Ultrabrzi Qualcomm Snapdragon 870 procesor pruža vam svu snagu koja vam je potrebna. Sa 256GB interne memorije dobijate pregršt prostora za fotografije, filmove, igre i muziku. A uz 12GB memorije najnovije generacije, vaše aplikacije i sve informacije ostaju spremni u pozadini kako bi sve radilo glatko.

Hitno vam je potrebna dodatna energija pre nego što izađete napolje? TurboPower 30 pruža 9 sati dodatne snage nakon samo 10 minuta punjenja. Ono po čemu se edge 20 pro model definitivno izdvaja od konkurencije nisu samo premijum specifikacije po veoma atraktivnoj ceni od 59.999 rsd, već i napredne funkcije koje su dostupne samo uz Motorola telefone.

Motorola g200

Motorola g200 5G je trenutno jedan od najpristupačnijih telefona na tržištu sa Snapdragon 888+ 5G mobilnom platformom. Ovaj smartfon dizajniran je za korisnike koji žele premijum performanse i 5G brzine po pristupačnoj ceni od 49.999 rsd.

Motorola g200 5G kombinuje premijum iskustvo korišćenja sa neverovatnim kamera sistemom, živopisnim displejom, naprednim wireless audio zvukom i transformišućim Ready For opcijama koje mogućnosti telefona podižu na potpuno nov nivo. Snapdragon 888+ mobilna platforma donosi i moćne funkcije na 6.8” FHD+ Max Vision displej. Impresivno brzo osvežavanje ekrana od 144Hz čini igranje igrica, gledanje multimedijalnog sadržaja i surfovanje internetom izuzetno glatkim i bez ikakvih seckanja. A sa 25% većim rasponom boja zahvaljujući DCI-P3 i HDR10 sertifikaciji, vaš omiljeni sadržaj dolazi u preciznim bojama, i poboljšanim kontrastom i osvetljenjem kako bi slika izgledala baš onako kako je zamišljena – vibrantno i živopisno.

Motorola g200 5G opremljena je i najnaprednijim kamera sistemom ikada viđenim na jednom g telefonu. Zvezda je svakako 108MP kamera ultra-visoke rezolucije, koja ne samo da omogućava više detalja, već i poboljšava kvalitet digitalnog zuma. Plus, Ultra Pixel tehnologija isporučuje 9x bolju osetljivost u uslovima niskog osvetljenja kombinujući 9 velikih piksela u jedan. Rezultat toga su izuzetno oštre i svetle fotografije – čak i kada ih pravite u najizazovnijim uslovima. Motorola g200 5G takođe dolazi sa još jednim naprednim senzorom koji vam pruža dve zapanjujuće perspektive u jednoj: ultra široki objektiv i Macro Vision.

Na samom kraju, dubinski senzor radi sa glavnom kamerom kako bi automatski zamaglio pozadinu. Nakon toga, možete sami da podešavate intenzitet zamućenosti i povećavate ga ili smanjujete po svojoj želji.

Motorola g60

Motorola g60 donosi sve ono što želite, i još više. Po prvi put u g seriji, Motorola g60 donosi 108MP sistem kamera sa najvećom veličinom piksela ikada u jednom Motorola telefonu, a tu su još ogromna 6.000mAh baterija, visoko osvežavanje ekrana i izuzetna brzina rada zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 732 G mobilnoj platformi. Sve ovo dostupno vam je po ceni od 29.999 rsd.

Pored velikog 108MP senzora ultra-visoke rezolucije, svoju kreativnost možete dodatno da unapredite zahvaljujući 118º ultra-širokougaonim senzoru koji u kadar stavlja 4x više prizora koji je pred vama kako biste zabeležili sve ono što vaše oči vide ili Macro Vision objektivom koji će vas dovesti 4x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnom kamerom kako biste otkrili sve najfinije detalje. Vaše svakodnevne fotografije sada možete da napravite da izgledaju kao profesionalni portreti uz dubinski senzor.

Maksimalno iskoristite i nove napredne funkcije kamere kao što je Dual Capture mod koji vam dozvoljava da u isto vreme snimate prednjom i zadnjom kamerom kako biste snimili subjekta i sebe i prikazali obe strane jedne priče. Gledajte svoj omiljeni sadržaj na predivnom 6.8“ Max Vision FHD+ displeju. Uživajte u realističnim bojama i unapređenom osvetljenju i kontrastu uz HDR10 kompatibilnost. A kao prvi Motorola telefon sa osvežavanjem ekrana od 120Hz, model g60 radi duplo fluidnije u poređenju sa standardnim telefonima, pa se tako nećete susretati sa zastajkivanjem prilikom surfovanja internetom, igranja omiljenih igara ili gledanja video sadržaja. Uz 6GB RAM-a, možete da se prebacujete sa aplikacije na aplikaciju u deliću sekunde. Sva ova brzina dolazi uz izuzetnu energetsku efikasnost kako vam se baterija ne bi ispraznila pre vremena.

Niko ne voli stres koji prazna baterija nosi sa sobom, ali uz Motorolu g60 dolazi masivna 6.000mAh baterija koja vas nikada neće ostaviti na cedilu. Sa 54 sata non-stop energije, čak i najizazovniji radni dan vas neće zaustaviti u korišćenju svog telefona.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela