Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » TOSHIBA Excite Pure 10.1

Prvo što upada u oči kada je u pitanju ovaj tablet jeste veličina, radi se o dijagonali ekrana od 10.1”, ali ono što je najupadljivije kada se tablet uzme u ruke je to što je neverovatno lagan, a to je za prenosne računare poput ovog vrlo bitna osobina.

I kada su u pitanju tehničke karkateristike deluje vrlo impresivno. Poseduje četvorojezgarni procesor, 1 GB RAM memorije i 16 GB integrisane flash memorije. Snažni NVIDIA Tegra 3 mobilni procesor pruža gladak i brz doživljaj čak i kada su u pitanju najzahtevnije aplikacije. Pored toga zahvaljujući Nvidia Tegra 3 čipu pregledanje web sadžaja i video zapisa u HD rezoluciji  postaje apsolutno glatko, aplikacije rade brže, a kvalitet igranja igara je kao na konzoli s tim  da je utrošak energije manji tokom obavljanja ovih zadataka, što konkretno znači da možete duže da uživate u obavljanju raznih poslova ili u zabavi.

tablet toshiba

Što se povezivanja tiče postoji mogućnost da se povežete sa uređajima u blizini bez pristupnih tačaka koristeći podršku za Wi-Fi Direct tehnologiju ili uz pomoć Bluetooth 4.0 veze, kada se ostvaruje superbrzi prenos datoteka između tableta i drugih mobilnih uređaja i to u krugu od 100 m.

Ekran je Vrlo kvalitetni IPS, rezolucije 1.280 x 800 piksela, multitouch. Od prikljucaka tu su Mikro USB i mikro HDMI. Poseduje i integrisanu GPS navigaciju.

Naravno, kod ovakvih uređaja uvek je dobro znati da možete udobno da koristite tablet tokom celog dana, dok ste u pokretu, a da pritom ne morate da proveravate bateriju. To je upravo ono što vam tablet TOSHIBA Excite Pure pruža. Dakle, dugotrajna zabava, koja omogućava do 9,5 sati reprodukcije video sadržaja, sto je više nego dovoljno.

Sve u svemu vrhunski tablet računar, namenjen zahtevnijim korisnicima., a ipak sa pristupačnom cenom.

Vise informacija na www.asbis.rs

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela