Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Stvarajte, učite i opustite se uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, pristupačni tablet istančanog stila dizajniran za posao i zabavu. Sa velikim ekranom, tankim i kompaktnim kućištem, uz redizajniranu S Pen olovku, Galaxy Tab S6 Lite je idealan za hvatanje beleški i uživanje u omiljenom sadržaju.

„Posao postaje sve fleksibilniji i seli se u naše domove, stapajući se sa našim ličnim vremenom. Dodatno, savremeni život nameće sve brži tempo, pa je korisnicima potreban prilagodljiv uređaj, koji može neprimetno da se uklopi u njihov svakodnevni životni stil“, rekao je Woncheol Chai, viši potpredsednik i direktor tima za planiranje proizvoda u odeljenju za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka dolaze sa najnovijom tehnologijom koja pomaže korisnicima da se što bolje organizuju, multitaskuju i beleže svoje ideje, omogućavajući im da više vremena provode radeći ono što im je zaista bitno.“

 

GalaxyTabS6Lite_2

 

Pomoću redizajnirane S Pen olovke, stvarajte više, uz manje stresa

Bilo da koriste tablet za posao, učenje ili tokom slobodnog vremena, unapređena S Pen olovka će korisnicima biti idealna za hvatanje beleški i multitasking. Dolazi sa novim dizajnom koji je čini praktičnom i lakom za korišćenje, poput obične olovke. Teška je samo 7.03g, dok je njen vrh velik svega 0.7mm, što je čini laganom i istovremeno vrhunski preciznom za hvatanje beleški i crtanje. Olovka se uz pomoć magneta može odložiti sa desne strane tableta ili u zaštitnu futrolu, tako da korisnik može biti siguran da je neće izgubiti. S obzirom na to da S Pen modela Tab S6 Lite nema bateriju, ne postoji bojazan od prestanka rada prilikom njenog korišćenja.

Koristeći ovu olovku i aplikaciju Samsung Notes, korisnici mogu da transformišu rukom pisane beleške u tekstualni fajl. Uz pomoć taga, korisnici mogu pretraživati i kategorisati svoje beleške na jednostavan način, obeležavajući važne pasuse. Dodatno, sadržaj koji ih zanima mogu uveličati uz zoom od 300 odsto. Sve beleške sa lakoćom mogu da se eksportuju u PDF, JPEG, text ili Microsoft Word format.

Praktičan i lagan

Sa ekranom od 10.4 inča i tankim okvirom, Galaxy Tab S6 Lite ima širok displej koji će privlačitipažnju korisnika. Mala težina i kompaktan dizajn čine ovaj uređaj idealnim tabletom za multitasking, hvatanje beleški, gledanje filmova i video snimaka. Opremljen najnovijom verzijom One UI, posebno dizajniranog Samsung korisničkog interfejsa, optimizovanog za veće tablet ekrane, Galaxy Tab S6 Lite donosi intuitivno korisničko iskustvo sa pojednostavljenim alatkama za upravljanje, što olakšava prelaz iz aplikacije u aplikaciju.

Tablet je dostupan u dve boje, sivoj i plavoj, uz odgovarajuću S Pen olovku i opcionu zaštitnu futrolu.

Unapređene mogućnosti za zabavu

Novi Galaxy Tab S6 Lite donosi pametne, korisne i zabavne opcije koje čine slušanje muzike, gledanje video sadržaja, online kupovinu ili povezivanje sa prijateljima još lakšim i zabavnijim. Za odličan, sveobuhvatan zvuk na Galaxy Tab S6 Lite zaduženi su AKG i Dolby Atmos 3D zvučnici, tako da bilo da korisnik gleda YouTube video, strimuje omiljenu emisiju ili sluša svoju plejlistu, zvuk će biti vrhunskog kvaliteta.

Samsung je sklopio partnerstva sa servisima YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici ovog tableta mogu da uživaju u YouTube video sadržaju bez reklama, da skidaju i gledaju video sadržaje offline, kao i da besplatno pristupe aplikacijama YouTube Music i YouTube Kids pomoću usluge YouTube Premium, tokom prva četiri meseca korišćenja. Spotify je integrisan u Galaxy Tab S6 Lite interfejs kako bi korisnici lako mogli da pretražuju muziku i podkaste ili da podese omiljenu pesmu kao zvuk alarma[4]. Galaxy Tab S6 Lite ima i mogućnost bežičnog povezivanja na zvučni sistem u domu korisnika, omogućavajući puštanje muzike na drugim uređajima.

Galaxy iskustvo u domu korisnika

Putem Samsung naloga na tabletu, korisnici mogu da primaju i šalju poruke, kao i da telefoniraju, čak i kada njihov telefon nije u blizini. Takođe, mogu da ostanu povezani sa svojim prijateljima i kolegama koristeći Google Duo video pozive na Galaxy Tab S6 Lite. Pomoću poboljšanog Daily Board displeja mogu da kontrolišu muziku, gledaju kalendar ili vremensku prognozu, kao i da pišu podsetnike i kratke poruke. Nove Bixby opcije poput Bixby Voice, Bixby Vision i Bixby Routines poboljšavaju opštu produktivnost i korisničko iskustvo.

Galaxy Tab S6 Lite je uređaj koji može da koristi cela porodica. Uz aplikaciju Samsung Kids korisnici mogu da ograniče dnevno vreme za igranje ili da postave restrikcije na odabranim aplikacijama, i na taj način bezbedno uvedu decu u digitalni svet, uz niz uzbudljivih aplikacija za učenje i igre.

SPECIFIKACIJE PROIZVODA

Galaxy Tab S6 Lite Specifikacije
Displej 10.4” 2000×1200(WUXGA+) TFT
OS Android 10 (One UI 2)
Boje siva, plava, roze
Dimenzije i težina 244.5 x 154.3 x 7.0 mm, 465g (LTE ver: 467g)
Kamera Prednja: 5 MP (F2.0)

Zadnja: 8 MP (F1.9)

Memorija / skladište 4GB RAM

64GB / 128GB internog skladišta

Micro SD slot (do 1TB)

Čipset Quad core 2.3GHz + Quad core 1.7GHz
Kapacitet baterije 7,040mAh (Tipično), AFC
Konektivnost Wi-Fi, BT Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, BT 5.0
LTE 3CA (Cat.11)
Konektori Type C USB 2.0, 3.5mm ulaz za slušalice
Senzori Akcelerometar, Žiroskop, RGB, Hall Senzor
GPS GPS + GLONASS
Audio Dual AKG zvučnici, Dolby Atmos
Video Snimanje: FHD (1920×1080) @ 30fps

Plejbek: UHD 4K (3840 x 2160) | @120fps

Dodaci Zaštitna futrola za tablet, Headset, USB konektor, baterija, punjač
© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela