Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Dizajn u službi poboljšanja korisničkog iskustva

Spoljašnji izgled proizvoda, pogotovo kada je u pitanju tehnika, utiče ne samo na dopadljiv izgled već na celokupne performanse i način na koji ćemo neki uređaj koristiti. Posvećenost dizajnu zato je, uz odabir kvalitetnih komponenti i inovacija u vidu funkcija i opcija, jedan od najvažnijih zadataka svakog proizvođača. Huawei uređaji dobar su primer kako dizajn proizvoda olakšava i unapređuje iskustvo korisnika.

 

16

 

Elegantni i moderni

Najnoviji Huawei uređaji – tablet Huawei MatePad 11 i slušalice Huawei FreeBuds 4 su uređaji elegantnog dizajna. Oba uređaja su inspirisana prirodom, oblim oblicima koji utiču na njihov izgled. Priroda je uzor i kada je u pitanju njihova boja. Huawei MatePad 11 dolazi u mat sivoj boji, dok u slučaju Huawei FreeBuds 4 možete birati između Ceramic White bele i Silver Frost sive.

Usmeren na efikasnost rada

Dizajn ovih proizvoda se tu ne zaustavlja. Huawei MatePad 11 osmišljen je tako da omogući efikasan i produktivan radni dan. Zahvaljujući dimenzijama ovaj tablet je lako prenosiv tako da svoje poslovne obaveze možete obavljati i iz kancelarije i od kuće, pri ćemu će posebno praktično biti njegovo povezivanje sa magnetnom tastaturom. Njegova radna površina takođe je pažljivo dizajnirana, tako da sa lakoćom možete otvoriti nedavno korišćene aplikacije koje su prikazane na dnu ekrana. Dovoljan je jedan dodir na njegov ekran. Takođe, uz Multi-Window funkciju možete otvoriti i do četiri aplikacije na jednom ekranu.

A ukoliko ga koristite za zabavu, gledanje YouTube snimaka ili igranje igrica, ovaj uređaj će vam biti ugodan za držanje, dok će njegov ekran sa brzinom osvežavanja od 120Hz i četvorokanalnim sistemom ozvučenja sa četvorostrukim zvučnicima učiniti da vidite i čujete svaki detalj. U trenucima kada želite da se osamite, možete ga povezati sa Huawei FreeBuds 4 slušalicama. Jednostavnim uparivanjem dobijate kvalitetan zvuk, a pritom ne ometate ostale ukućane svojom glasnom muzikom. A ni oni vas, potrebno je samo da uključite opciju aktivnog uklanjanja šuma i smanjite buku okoline.

Oblikovane za svakog korisnika

Huawei FreeBuds 4 slušalice osim izuzetnim komponentama, svoj kristalno jasan zvuk duguju i svom ergonomskom obliku koji precizno odgovara uhu i koji je prijatnog oblika. Ovakav dizajn unapređuje funkciju open-fit aktivnog smanjenja šuma, kombinujući je pritom sa novom adaptivnom tehnologijom zahvaljujući kojoj slušalice automatski prepoznaju oblik uha korisnika i uslove u kojima slušamo muziku. Na osnovu ovoga automatski se biraju postavke koje svakom pojedinačno donose najoptimalnije smanjenje šuma, a samim tim i mogućnost da čujete najbolje od svoje muzike. Osim toga, slušalice su veoma lagane i kompaktne. Kućište savršenog kružnog oblika osmišljeno je tako da staje u vaš dlan, ali i vaš džep u kom će biti neosetno.  Stoga će vaša muzika uvek biti sa vama.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela