Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » “WeAreDevelopers World Congress 2021” vam poklanja 20 besplatnih ulaznica!

Najveći svetski kongres za developere koji je pokrenuo bečki startup WeAreDevelopers, nakon održavanja u Beču i Berlinu, ove godine se održava online zbog pandemije. Keynote govornik je Tim Berners-Lee, izumitelj World Wide Weba.

 

Tim Berners Lee-1

 

Konferencija će se održati od 28. juna do 1. jula 2021., a Tim Berners-Lee će biti jedan od keynote predavača. Zbog i dalje prisutne pandemije najveći kongres za developere se održava online.

Veliko zadovoljstvo za sve prisutne će upravo biti gostovanje Tim Berners-Leeja, koji i dalje važi za jednog od najuticajnijih ljudi u svetu tehnologije. Osim njega, predavači će biti i Jeff Atwood (suosnivač Stack Overflowa), Hakon Wium Lie (izumitelj CSS-a), Misko Hevery (izumitelj Angular JS-a), John Romero (nagrađivani kreator igara) i mnogi drugi tehnološki pioniri, kreatori i dokazani stručnjaci koji će svoje znanje i iskustvo podijeliti s globalnom zajednicom programera. Pogledajte kompletnu listu govornika na linku.

 

WeAreDevelopers-World-Congress

 

Osnovna karakteristika kongresa je sposobnost povezivanja i interakcije s drugim ljudima i kompanijama. Tokom trajanja WeAreDevelopers World Congress-a posetioci inovativnog internet formata mogu iskusiti virtuelnu izložbu koja im omogućava interakciju s kompanijama iz svih vrsta industrija i to sve putem chata uživo ili kroz mogućnost “jedan na jedan” razgovora sa svojim “junacima” putem virtuelnih mrežnih salona.

Četverodnevni događaj sa preko 100 predavanja obradit će dinamične teme od važnosti za developere kao što su Frontend i Backend, kvantno računarstvo, Cloud, Internet of Things, DevOps, veštačka inteligencija (AI), robotika i mobilnost, blockchain, te testiranje i sigurnost.

Kongres će se reflektovati na developere koji preuzimaju sve više odgovornosti u svetu, delujući kreacijom i njenom primjenom, time stvarajući disrupciju našeg društva.

Više informacija o događaju možete pronaći na ovom linku.

WeAreDevelopers organizuje brzu podelu ulaznica za kongres. Najbržim čitaocima POLAROTOR sajta je na raspolaganju 20 besplatnih ulaznica koje se aktiviraju putem koda WWC21-POLAROTOR.

Požurite!

 

 

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela