Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Veritas u sklopu svoje Enterprise Data Services platforme isporučuje hibridnu IT tehnologiju za VMware

Veritas Technologies, svetski lider u zaštiti podataka preduzeća i softverski definisanim skladištima (podataka), danas je najavio dostupnost svoje Enterprise Data Services (EDS) platforme za VMware okruženja koji rade unutar kompanijskih prostorija ili u bilo kom od najvećih cloud platformi uključujući Amazon Web services (AWS), Microsoft Azure i Google Cloud platformu. Veritasova integrisana rešenja omogućavaju Vmver korisnicima da upravljaju dostupnošću poslovno-kritičnih usluga na nivou aplikacije, iskoriščavajući prednost fleksibilne zaštite podataka sa granularnim “skalarnim” pristupom oporavku, bez obzira na to gde se podaci nalaze i u kom tipu “oblaka” radi VMware, a uz to stičući uvide da optimizuju upravljanje celokupnim hibridnim/multi-cloud okruženjem iz jednog pregleda.

 

Veritas-GDPR

 

Veritas je nedavno pokrenuo svoju platformu za usluge podataka preduzeća (EDS), koja predstavlja zaokružen skup tehnologija osmišljenih da bi se apstrahovala složenost podataka i upravljanja infrastrukturom preduzeća.  Platforma pruža korisnicima dostupnost podataka i aplikacija bez premca, zaštitu podataka i uvide u podatke, omogućavajući im da upravljaju rastom podataka, da se oporavljaju od napada rensomvera (ucenjivačkog malvera), da vode operativnu efikasnost i dokažu regulatornu usaglašenost za okruženja unutar kompanijskih prostorija, virtuelnih i okruženja u “oblaku”.

“Veritas je kritična komponenta za preduzeća koje žele da u potpunosti iskoriste prednosti hibridnog oblaka koje pokreće VMware, dok istovremeno održavaju najviše mogućnosti za preimućnost i fleksibilnost infrastrukture”, rekao je Greg Hughes, izvršni direktor Veritasa. “NetBackup 8.2 je u potpunosti arhitektura bez agenta za Vmver i API-first pristup, omogućava potpuno automatizovanu zaštitu, migraciju, orkestraciju i povraćaj podataka preko bilo kojeg okruženja.”

Platforma je izgrađena oko jezgra NetBackup-a i uključuje dokazane tehnologije kao što su Veritas InfoScale i APTARE IT analitiku, omogućavajući klijentima da pristupaju podacima koji su im potrebni, onda kada su im potrebni, najbolje u klasi analitičke sposobnosti i neprobojnu zaštitu podataka sa rešenjem za oporavak. Kada klijenti primene ova rešenja u VMware okruženjima, oni mogu da:

1. Nesmetano proširite upravljanje dostupnošću na sloj aplikacije širom hibridnog oblaka: Savremeno poslovanje zahteva najviši nivo raspoloživosti aplikacija, fleksibilnosti i performansi – što nije lak zadatak u heterogenim okruženjima hibridnih oblaka. Da bi se to uspešno obavljalo, potrebno je znati kako da se u potpunosti iskoristi kompanijina hibridna infrastruktura u oblaku, da bi se ispunila očekivanja i ostvarilo više, a sve to na jednostavan, podesiv (skalabilan) i visoko otporan način. Veritas InfoScale pojačava VMware infrastrukturu proširivanjem upravljanja dostupnošću na sloju aplikacije. Ovo ne samo da podiže nivo raspoloživosti, već i omogućava migraciju i prenosivost aplikacije za funkcionisanje u više okruženja, oblaka ili na drugi način.

2. Istovremeno steknite analitiku i operativne uvide u virtuelne mašine i instance u informatičkom oblaku iz jednog prikaza:VERITAS omogućava uvide u podatke koji se nepovezani nalaze na skladištima unutar kompanijinih prostorija, hibridnih i multi-oblak IT okruženja kroz APTARE. Da bi ispunila obećanje o agilnijim operacijama, preduzeća moraju da budu u stanju da efikasno kontrolišu sve aspekte svojih okruženja. Imajući u vidu jedan interfejs vidljivosti koji obuhvata sve centre podataka – unutar kompanije, a i u oblaku, omogućava preduzećima da vizuelizuju kompjuterske resurse, skladištenje, pa čak i rezervne kopije. Osnovna integracija sa Vmver vRealize Automation  i vRealize Orchestrator olakšava način na koji klijenti primenjuju zaštitu podataka i stiču uvide u hibridne sredine i maksimizuju vrednost. Njime se pojednostavljuje upravljanje dubokim opažanjima potrebnim da bi se osigurale željene performanse i optimizacija troškova za okruženja unutar kompanijskih prostorija, AWS oblaka ili nativnih AWS okruženja, a sve to iz jednog pregleda.

3. Optimizujte kako granulirane, tako i masivne oporavke, gde god da se podaci nalazili širom hibridnog oblaka: bez obzira da li su podaci na skladištima unutar kompanijskih prostorija ili u oblaku, obezbeđivanje njihove zaštite i oporavka su kritični. Da to radi u hibridnim IT okruženjima u velikim razmerama, a na jednostavan način, koji takođe zadovoljava stroge nivoe usluga je imperativ za moderna preduzeća. Uz podršku koja obuhvata više od 500 radnih opterećenja i izbor više od 150 odredišta za skladištenje, od kojih su 60 oblaci, NetBackup je savršena osnova na kojoj se ostvaruje ova vizija. U okviru najnovijeg izdanja, korisnici sada mogu lako oporavljati podatke na granularan način, bez montiranja slike virtuelnog diska (VMDK), smanjujući vremena oporavka ili mogu da kompletno automatizuju i orkestriraju oporavkom na visokom univou, omogućavajući veći nivo poslovne otpornosti i bezbrižnu migraciju na oblake.

“Veritas ‘ Enterprise Data Services platforma pruža neophodnu zaštitu, poboljšanu dostupnost i duboke uvide da bi nam pomogla da maksimalizujemo vrednost naših podataka i da ostanemo usaglašeni”, rekao je Umang Bhavsar, viši potpredsednik Oaktree Capital Managementa. “Složivši ove mogućnosti širom naših okruženja u oblaku, pruža nam poverenje u to da će podaci i aplikacije uvek biti dostupni i zaštićeni”.Za više informacija o programu Veritas Enterprise Data Services Platform, posetite lokaciju www.veritas.com/abstraction i Veritas Perspectives Blog (https://vox.veritas.com/t5/Veritas-Perspectives/bg-p/veritas-perspectives).

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela