Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Unapredite znanje iz mreža sa Allied Telesis kursom

Kompanija Allied Telesis u saradnji sa udruženjem e-Razvoj 15, 16 i 17-og decembra organizuju kurs posvećen izučavanju novih  Allied Telesis mrežnih tehnologija. Predavanja će držati najveći stručnjaci iz sveta mrežnih tehnologija iz regiona, kao i regionalni Allied Telesis stručnjaci. Cena kursa je 90.000,00 dinara.

 

Allied Telesis

 

Kako biste praktično naučili najsofisticiranije tehnologije i industry standard protokole, kompanija  Allied Telesis Vam pruža mogućnost da u trening centru Allied Telesis-a u Beogradu prođete kompletnu obuku i polažete za međunarodno priznate Allied Telesis sertifikate. Na ovom linku, možete videti sertifikacioni program kompanije Allied Telesis.

Kurs je organizovan po principu intenzivnih “boot camp” treninga sa radom na mrežnoj opremi koji obuhvata više od 50% vremena. Kurs je tako osmišljen da polaznika pripremi za samostalan rad na projektima implementacije mrežnih rešenja. Svi polaznici dobijaju odgovarajuću literaturu, potrebnu za nesmetanu obuku, online polaganje ispita i izdavanje sertifikata (važenje sertifikata je 2 godine) u slučaju uspešno položenog ispita.

Detalje o samom kursu možete videti na ovom linku.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela