Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Učestvuj na HONOR online konkursu – Oseti magiju Honor Blue Xmas

Podbrend kompanije Huawei, Honor, pokrenuo je online konkurs u saradnji sa kompanijom Telenor i muzičkom izdavačkom kućom Universal Music pod nazivom Blue Xmas, koji će srećnog dobitnika po izboru predstavnika žirija odvesti na najveći hip hop događaj godine i to u Berlin!

 

Sajsi MC

 

Veliki broj vas makar jednom u životu poželeo je da bude na mestu poznate hip hop zvezde i vidi naslovnu fotografiju albuma sa svojim likom. Evo prilike da svi vide ono o čemu dugo sanjate!

 

Svi koji žele da učestvuju u Honor Blue Xmas konkursu potrebno je da naprave fotografiju koju bi, da su muzička zvezda, imali kao fotografiju svog albuma, uploaduju je na Honor mikrosajt www.bluexmas.rs i ostave svoje lične podatke kako bismo vlasnika pobedničke fotografije po završetku konkursa kontaktirali.

 

Poznati Honor ambasadori, muzička zvezda Sajsi MC, fotograf Katarina Batuta i streetball freestyler Nemanja Blažić Tricky, naći će se u ulozi žirija i obaviti težak zadatak odabira pobednika konkursa koji će osvojiti nezaboravno VIP putovanje u Berlin na najveći hip hop događaj godine.

 

Konkurs traje do 10.01.2018.

 

Budi hrabar – učestvuj!

 

#forthebrave #bluexmas #honor9

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela