Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Team Vitality predstavio partnerstvo sa Philips Monitorsom za FIFA tim

Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim partnerstvom Philips Monitors podržaće Team Vitalityjev FIFA tim, koji igra isključivo na vrhunskoj liniji proizvoda Philips Momentum. Philips Monitors biće predstavljen na zvaničnim dresovima FIFA tima, a partneri će zajedno raditi na stvaranju sadržaja i jedinstvenog storytellinga.

 

10111_Philips_TeamVitality_1900x891

 

Proizvodi Philips Momentum posebno su dizajnirani kako bi pomogli da se poboljša takmičarsko gejming iskustvo na konzolama i pomoći će Team Vitalityjevu FIFA timu da podigne svoju igru na viši nivo. Proizvode Philips Momentum će dobiti i organizacijski kreatori sadržaja, koji se nalaze u V.Hiveu, najsavremenijem sportskom objektu Team Vitalityja u srcu Pariza.

 

Team Vitalityjev FIFA tim okuplja neke od najvećih i najboljih talenata na sceni, kao što su Dylan ‘Dylo’ Gozuackia i Corentin ‘RocKy’ Chevreya. Ekipu trenira dugogodišnji član Team Vitalityja, prvak Brian ‘Brian’ Savary, bivši profesionalni igrač i sadašnji trener francuske reprezentacije. Od osnivanja 2013. godine, Team Vitality razvio se u globalno prepoznatljiv brend s više od 40 igrača i timova u sedam najvećih esport naslova. Tehnološki brend Philips Monitors pridružuje se rastućem portfelju vodećih partnera Team Vitalitya u ovoj industriji.

„Zaista smo uzbuđeni što se udružujemo s Philips Monitorsom kako bismo stvorili vrhunsko takmičarsko okruženje za naše FIFA igrače. Sjajno je što možemo da sarađujemo s partnerom koji našem timu može pružiti najbolju opremu visokih specifikacija za gaming na najvišem nivou. Team Vitality ima dugo naslijeđe u FIFA-i, a kako ulazimo u 2021. godinu, sjajno je uz sebe imati partnere kao što je Philips Monitors”, rekao je Fabien ‘Neo’ Devide, predsednik i suosnivač Team Vitalityja.

Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja za Philips Monitors u MMD-u, rekao je:

„Oduševljeni smo što možemo da objavimo da smo udružili snage s Team Vitalityjem kako bismo još više poboljšali njihove gejming performanse na konzoli. FIFA  ekipa ima sjajnu istoriju i želimo da sarađujemo s njima kako bismo svojom podrškom učinili njihovu budućnost još uspešnijom. Opremanjem ne samo Team Vitality FIFA igrača već i postrojenja V.Hive monitorima optimizovanim za gejming konzole iz našeg asortimana linije Philips Momentum možemo osigurati poboljšano okruženje za trening.”

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela