Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Tajne funkcije HONOR Watch GS Pro sata koje će vam olakšati život

Idealan sat za avanturiste, poslovne ljude, ljubitelje aktivnog života je upravo HONOR Watch GS Pro koji na nebrojene načine olakšava život njegovog korisnika. Tu pre svega mislimo na bateriju koja može trajati i do 25 dana tipičnog korišćenja bez punjenja, odnosno 14 dana intenzivne upotrebe. Tako da nećete misliti na punjenje baterije, već ćete moći da se bezbrižno prepustite avanturi ili poslu!

Pored dobro poznatih funkcija koje ovaj sat ima ima i koje se mogu naći i na drugim pametnim satovima, ovaj HONOR pametni sat dolazi i sa nekim „tajnim“ funkcijama koje njegovo korišćenje čine još zanimljivijim i boljim.

 

honor satovi 5

 

Pogledajte koje su to funkcije, i kako da ih aktivirate:

Watch Face

Sve što je potrebno jeste da malo duže pritisnete ekran vašeg Honor pametnog sata i dobićete mogućnost da promenite dizajn njegovog lica. Ponuđene opcije su veoma interesantne jer možete da ih dodatno prilagođavate sebi tako što ćete promeniti vremensku zonu ili pojedine ikone i prečice.

Always on display

Ova opcija je veoma korisna jer će vam ekran sata sve vreme prikazivati trenutno vreme i nikada se neće gasiti. Možete da birate između nekoliko dizajn opcija, i svaka će izgledati odlično. Jedino bi trebalo da na umu imate to da će se aktiviranjem ove opcije baterija malo brže prazniti.

Evo kako da aktivirate Always on display opciju: Settings > Display > Always on display

Do not disturb

Ukoliko želite da se posvetite uživanju, uvek možete odabrati i funkciju Do not disturb, odnosno koja će omogućiti da vam u određenom vremenskom periodu ne primate notifikacije. Ovu funkciju možete uključiti po potrebi, odnosno uključiti ili isključiti za ceo dan ili zakazati za određeni vremenski period.

OneHop

Ova opcija vam omogućava da veoma lako i brzo dodate neku svoju sliku koja će se prikazivati na licu sata, samo je portebno da na vašem Honor satu aktivirate NFC.

Jednostavno izaberite sliku koju želite u galeriji i prislonite sat uz zadnju stranu vašeg telefona kako biste je prebacili na sat.

Evo kako da kativirate ovu funkciju: Settings > OneHop (NFC enable, fast images)

Takođe, ovaj pametni sat poseduje još nekoliko dobropoznatih funkcija poput ugrađenog satelitskog sistema za navigaciju velike preciznosti koji omogućava Route Back, čitanja poruka na njemu i odgovaranja na pozive zahvaljujući njegovom ugrađenom zvučniku i mikrofonu, ali i onih koje će vam pomoći da vodite računa o svom zdravlju – praćenja pulsa 24/7, sna tokom cele noći ili stresa, merenje nivoa kiseonika u krvi. Tu su naravno i funkcije pomoći kojih će vam vežbanje biti lakše nego ikad jer poseduje čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, različitih fitnes aktivnosti, kao 85 prilagođenih režima treninga.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela