Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Sitnice koje ga odaju da je baš on pravi izbor za vas (uključujući kakvu kafu pravi)

U teoriji svi znamo koje faktore treba uzeti u obzir kada biramo partnera: deljenje sličnih vrednosti i prioriteta, emocionalna podrška, otvorena komunikacija, uzajamno poverenje i ista vizija budućnosti neki su od temelja uspešne dugoročne veze.  

Ipak, u praksi postoje i oni sitni znaci pažnje koji nam još na početku daju signal da je neko pravi izbor za nas. Na primer, da ne morate da mu dva puta govorite istu stvar jer dobro čuje i pamti ono što govorite. Primetićete i da poštuje sve vaše prijatelje, ma koliko bili specifični. Ne tera po svom, već ima sluha za vaše potrebe. I tačno zna kakvu kafu pijete ujutru, a kakvu posle ručka. 


Kada imate sreću da sretnete takvu osobu, makar to bilo i u godinama kada se odustali od traženja onog pravog, prva pomisao je „eh, da smo se raniji sreli“. Upravo to je prvo palo na pamet i svim istinskim ljubiteljima kafe koji su na događaju u Galeriji imali priliku da upoznaju najnoviji model automatskog aparata za espreso iz kategorije Philips LatteGo. 

Predstavnici medija, Iva Chu u ulozi moderatora, kao i mnogobrojni poznati influenseri kao što su Sanja Zelenović, Nikola Gajić, Strahinja Ćalović, Nemanja Milović, Mića Ašćerić, Milica Novković, Milica Bukumirović, Tašana Korać i mnogi drugi uverili su se zašto je Philips LatteGo 5500 jedan od najboljih i najpopularnijih aparata u okviru celokupnog asortimana ovog brenda. Ovaj automatski aparat za espreso pravi čak 20 vrsta napitaka od kafe na samo jedan ili par klikova – od mlečnih latea do osvežavajućih ledenih kafa – a svaki napitak se priprema na idealnoj temperaturi, sa savršenom aromom i kremom.  

Profesionalna baristkinja ispričala je gostima zanimljivosti i trikove za pravljenje fantastičnih napitaka koji se sa lakoćom mogu napraviti uz Philips LatteGo 5500, dok je predstavnik Philips-a otkrio prisutnima da je u pitanju model sa novom patentiranom tehnologijom SilentBrew koji smanjuje buku aparata kako biste više uživali u doživljaju kuvanja aromatične kafe. Ovaj uređaj dolazi i sa unapređenom QuickStart funkcijom, pa nema više čekanja da se aparat zagreje kako bi se pripremila omiljena kafa. Velika prednost je što se filter menja tek nakon 625 spremljenih šoljica, a uređaj će sam dati signal kada je to potrebno.  

Kako bi se očuvala izvorna aroma svakog zrna kafe, LatteGo aparat ima 100% keramički mlin koji se ne zagreva pri visokoj temperaturi i čak 12 postavki tako da je moguće je prilagoditi mlevenje od grubog do izuzetno finog. Što je kafa finije mlevena, to je njen ukus i miris intenzivniji, a zahvaljujući zvučnoj izolaciji i tihom mlevenju aparati prave 40% manje buke od prethodnih modela i dolaze sa sertifikatom Quiet Mark.  

Još jedna od mogućnost koja će oduševiti istinske ljubitelje kafe je sistem Aroma Extract. U pitanju je funkcija koja pronalazi idealan balans između temperature i arome održavanjem temperature vode između 90 i 98 °C, sve to uz regulisanje brzine protoka vode. 

Nakon mini edukacije usledilo je takmičenje gostiju u pripremi najboljeg koktela na bazi kafe uz pomoć Philips LatteGo 5500 i dodataka po izboru. Pobedu je odneo napitak koji je pripremila Jasmina Kovarbašić i koji je u osnovi imao Iced latte. 

„Fascinirana sam izborom vrsta i kvalitetom kafe koja se dobije samo jednim klikom, da ne govorim o svilenkastoj, kremastoj peni. Posebno me oduševilo što ovaj uređaj podržava čak 10 hladnih kafa, što je prava stvar za letnji period godine koji je pred nama, iako sam i sama ljubitelj toplih napitaka čiji je izbor zaista velik. Moram da napomenem i jednu meni jako bitnu činjenicu (s obzirom da mi je suprug dizajner zvuka, i jako osetljiv na bučne uređaje), ovaj aparat je prilično tih, gotovo nečujan ukoliko bi se uporedio sa drugim aparatima. Priprema ukusne kafe odavno je prestala da bude privilegija kafeterija jer sa uređajem kao što je Philips LatteGo i kod kuće možemo napraviti vrhunske napitke. Da smo se ranije sreli Philips LatteGo i ja, sigurno bih na svakodnevnom nivou uživala u vrhunskoj kafi, ali svakako nikada nije kasno”, rekla je Jasmina Kovarbašić. 

Gosti su zabavljali uz degustaciju kafa i fantastičnih koktela koji su pripremali na LatteGo uređaju, a kao znak pažnje, na poklon su dobili i prelepe šoljice za kafu koje su kreacija poznatog domaćeg brenda, a koje su dostupne uz kupovinu bilo kog aparata iz serije Philips LatteGo. 

Novi Philips LatteGo 5500, napravljen je od 95% recikliranog materijala i ne sadrži plastiku, a elegantan dizajn i ambalaža od crnog hroma nikoga neće ostaviti ravnodušnim.   

„U skladu s misijom  kompanije Philips da poboljša živote ljudi kroz smislene inovacije trudimo se da sa svakom sledećom serijom aparata za espreso podignemo na još viši nivo lakoću pripreme savršene šoljice kafe kod kuće. Ponosni smo i na HomeID aplikaciju preko koje se korisnici mogu se upoznati sa knjigom recepata i sjajnim idejama za pripremu kafe pomoću Philips LatteGo 5500. Aplikacija je besplatna i lokalizovana na sprski jezik kako bi svim korisnicima bila dostupna,“ rekla je predstavnica brenda Una Lučić. 

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela