Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Prvi muzički spot ikada snimljen kamerom HUAWEI P40 PRO+

U saradnji sa poznatom muzičkom zvezdom i ambasadorom brenda, Mayom Berović, Huawei je realizovao prvi muzički spot ikada snimljen kamerom mobilnog telefona P40 Pro+! Ovim potezom Huawei brend još jednom je dokazao da je lider u svetu pametnih telefona čije uređaje odlikuje visoko kvalitetna kamera i jedinstveno korisničko iskustvo.

Tim povodom muzička zvezda je rekla: „Dobila sam predlog od saradnika da napravimo nešto poptuno novo, da ceo, ali ceo spot snimamo mobilnim telefonom! Već godinama koristim Huawei telefon, te sam verovala da će spot zadovoljiti sve kriterijume, jer znajući po klipovima koje snimam sa koncerta sve izgleda besprekorno. Oduševljena sam spotom kako je ispao i verujem da će i publika biti zadovoljna spotom i tehnički i sadržajano.„

 

MBH1

 

Iz kompanije Huawei saopštili su da im je veliko zadovoljstvo što je došlo do realizacije ovako bitnog projekta i da su sigurni da će kvalitet spota biti na najvišem mogućem nivou. Kompanija godinama u nazad ulaže u sistem kamera i na tržištu se izdvaja po kameri nastaloj u kooperaciji sa poznatim brendom foto opreme, Leica, što je čini omiljenom kamerom pametnih telefona među potrošačima širom sveta.

Kako biste uživali u visokom kvalitetu produkcije, koja u potpunosti opravdava svetske standarde pratite sutra, 6. avgusta u 14h, zvanični YouTube kanal Maye Berović!

Podsetimo, Huawei P40 Pro Plus je najnapredniji predstavnik P40 serije koja je predstavljena u martu ove godine. Ova jedinstvena serija poseduje napredni sistem kamera, Ultra Vision Leica, dostupan u konfiguracijama sa trostrukom kamerom, četiri kamere i penta kamerom, sa ultra širokim, širougaonim i telefoto objektivima. Uz evoluciju Leica Quad kamere, nova Huawei serija dolazi sa još snažnijom Ultra Wide Cine kamerom i ToF kamerom, zajedno sa 50x SuperSensing zumom. SuperZoom Array, koji podržava 10x pravi optički zum i 100x maksimalni digitalni zum, kreiraju savršen pogled kroz HUAWEI P40 Pro +.

HUAWEI P40 Pro + poseduje i 32MP AF kameru i IR Depth kameru za automatsko fokusiranje i bokeh reprodukciju, koji omogućuju savršene efekte, a uz Golden Snap sa AI Best Moment novom funkcijom pametne fotografije, bira najbolje kadrove sa “pokretne” slike. AI Remove Passerby i AI Remove Reflection mogu ukloniti neželjene objekte i odsjaj iz kadra. Ultra MPEG kamera od 40 MP na HUAWEI P40 Pro i HUAWEI P40 Pro + ima fokalnu dužinu koja je ekvivalentna 18 mm i senzoru od 1 / 1,54 inča koji podržava proporcije 3:2. SedecimPixel Fusion tehnologija je ugrađena u ovu kameru za podršku 16 u 1 piksela, stvarajući “super piksele” koji mere 4.48μm za povećanje osetljivosti na svetlo do ISO51200 i omogućavaju Ultra Slow-Motion video snimanje od 7680fps.

Uz Bokeh efekte za video snimke u realnom vremenu i usmereni audio zum, HUAWEI P40 Pro +  omogućava da zumiramo audio izvor i istovremeno pojačava njegov zvuk. Video snimci napravljeni ovom kamerom sada su dosta realniji i kvalitetniji.

 

 

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela