Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Prvi LG Micro LED ekran postavlja nove standarde vizuelnog reklamiranja i oglašavanja

Novo Micro LED rešenje za bilborde i druge vrste javnog reklamiranja i oglašavanja, LG MAGNIT, biće dostupno ove nedelje širom Amerike, Evrope, Azije i Bliskog Istoka. LG MAGNIT omogućava revolucionaran kvalitet slike koja traje duže zahvaljujući patentiranoj LG displej tehnologiji Black Coating uz pojednostavljenu instalaciju i pametnim dizajnom za lako sklapanje uređaja.

Micro LED predstavlja evolutivni korak napred u tehnologiji prikaza, jer sadrži samo-emisione mikrometarske piksele na samoj površini podloge, što omogućava veću oštrinu slike, bolji kontrast i širi ugao gledanja. Pored toga, nova Black Coating tehnologija, postavljena na prednju stranu ekrana, dizajnirana je tako da poboljša kontrast i fluidnost boja, istovremeno štiteći minijaturne LED piksele od vlage, prašine i drugih spoljnih faktora. Ima i dodatnu zaštitu od odsjaja, refleksije i otisaka prstiju, a mnogo je lakše čišćenje neželjenih mrlja.

 

The interior space in the modern loft building with polished concrete 3d render, with large windows looking out over the nature,sunight shining into the room.

 

LG MAGNIT je odličan izbor i za potrošače koji traže vrhunski, luksuzni ekran u kućnom okruženju. Sa dijagonalom od 163 inča i 4K rezolucijom, ovaj uređaj je idealan za uživanje u omiljenim filmovima, serijama i sportskim prenosima. Zahvaljujući pametnoj LG platformi za signalizaciju webOS, kompanija LG omogućava korisnicima intuitivnu navigaciju uz kontrolu mnogobrojnih korisnih funkcija, uključujući i neke unapred podešene. Kvalitet slike na LG MAGNIT pojačan je veštačkom inteligencijom α (Alpha) procesora, koji se već nalazi u LG televizorima poslednje generacije, a omogućava trenutnu analizu sadržaja i izvora slike za automatsku optimizaciju vizuelnog prikaza.

Pored spektakularne slike, jedna od prednosti LG MAGNIT ekrana je jednostavna instalacija i konfiguracija. Svaki Mikro LED odeljak je samo 600 milimetara širok i 337.5 milimetara visok uz dubinu od 44.5 milimetara, a savšeno prijanja na druge delove, što omogućava tehničarima da brzo i lako sklope veliki ekran bilo gde. Uređaj omogućava i brzo bežično slanje i primanje signala zahvaljujući Connector tehnoogiji, dok blokovski dizajn pruža svakom delu uređaja trenutno napajanje preko pin konektora na ivicama glavnog LED odeljka. Na taj način se smanjuje broj potrebnih kablova, pa LG MAGNIT poseduje svega nekoliko žica na zadnjem delu za sistemske kontrole i strujno napajanje.

Uvek je uzbudljivo kada predstavljamo prave inovacije u LED ekranizaciji, a posebno smo ponosni na novu LG MAGNIT postavku“, rekao je Paik Ki-mun, viši potpredsednik i šef poslovne jedinice za informativni prikaz u sklopu LG Electronics Business Solutions kompanije. „Kombinacijom vrhunskog kvaliteta slike, mogućnosti da se prikladno proširi i podesi, LG MAGNIT je sjajno rešenje Mikro LED ekranizacije za veliki broj komercijalnih i javnih prostora, uključujući kongresne centre, korporativne i hotelske lobije, luksuzne butike, studijske prostore, kontrolne sobe, izložbene hale i muzeje,“ rekao je Ki-mun.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela