Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Pronašli smo najbolji i najelegantniji način da brinete o svom zdravlju i budete u trendu

Satovi koji prate naše aktivnosti i zdravlje u poslednjih godinu dana postali su izuzetno popularni, ali i bitni. Međutim, mnogi od njih i dalje zanemaruju jedan veoma važan momenat, a to je stil. Proizvođači ovih uređaja fokus stavljaju na robusnost, kako bismo odmah znali da je u pitanju nešto što je prvenstveno namenjeno sportskim aktivnostima.

Samim tim, većina ovih pametnih satova jednostavno ne može da bude uz nas ceo dan jer ih je teško uklopiti u sve druge aktivnosti kojima se posvećujemo tokom dana. Poslovni sastanak ili noćni izlazak jednostavno predstavljaju preveliki izazov za ove uređaje, jer se vrlo teško uklapaju u svakodnevne autfite.

 

Amazfit_GTS 2 mini_fotografija 4

 

Na svu sreću, postoje i kompanije koje su odlučile da krenu drugim putem i ponude nam elegantne pametne satove koje možete da nosite ceo dan i koji se uklapaju u svaki životni momenat. Jedna od tih kompanija je i Amazfit koja u svojoj ponudi ima dva pametna sata koji su stvoreni za sve koji prate modu i žele da budu u trendu, a pritom su opremljeni moćnim naprednim funkcijama koje se brinu o vašem zdravlju i pomažu vam da lakše trenirate.

Upoznajte Amazfit Neo i GTS 2 mini!

Amazfit Neo – retro za 21. vek

Amazfit Neo donosi retro dizajn sa naprednim funkcijama koji njegove sposobnosti podižu na potpuno nov nivo. Opremljen je BioTracker senzorom koji non-stop prati broj otkucaja srca i šalje notifikaciju ako nešto nije kako treba. Tu je i inovativni PAI sistem za procenjivanje zdravlja koji na prost i jasan način prikazuje komplikovane podatke kako bi vam pomogao da samo jednim pogledom dobijete najvažnije informacije o vašem zdravlju.

Uz pomoć moćnih algoritama, Neo vam pomaže i pri vežbanju zahvaljujući posebnim programima za trčanje, šetnju ili biciklizam, a od velike pomoći će biti i vodootporan dizajn.

Na kraju dana želećete da ga ostavite na ruci jer Neo prati i kvalitet vašeg sna kako bi vam pomogao da se ujutro probudite odmorniji i zadovoljniji. Samo zatvorite oči, utonite u san i proverite podatke koje je Neo zabeležio ujutro. Čak i kada vežbate napolju, uvek aktivan displej pruža vam sve bitne infromacije, čak i po jakom suncu.

Zahvaljujući retro dizajnu koji je spreman za 21. vek, Amazfit Neo će biti savršen pratilac u svakoj situaciji zahvaljujući mogućnosti da se poveže sa vašim telefonom i prikazuje poruke, mejlove i notifikacije – kako nikada ne biste propustili nijednu bitnu stvar – bilo da je u pitanju poslovni mejl, ili poziv na druženje sa drugaricama.

A zahvaljujući bateriji koja traje i do 4 nedelje, imaćete još jednu brigu manje.

Amazfit GTS 2 mini – stil bez premca

Već na prvi pogled jasno je da Amazfit GTS 2 mini poseduje vanvremensku eleganciju. Zahvaljujući ultra tankom i laganom dizajnu nećete ni primetiti da vam je na ruci, ali svakako hoćete poglede ka vašem zglobu. Upečatljiv AMOLED displej nudi savršenu preglednost svega što vas interesuje, a možete i da ga personalizujete posebnim licima i prilagodite svakom svom autfitu.

Pored izuzetne lepote i svestranog dizajna koji se uklapa uz sve, GTS 2 mini nudi i najvažnije fitnes opcije kao što su praćenje zasićenosti krvi kiseonikom, broj otkucaja srca, ali i preko 70 različitih sportskih modova.

Drugim rečima, u ovom malom kućištu krije se velika moć. GTS 2 mini prati vaše celokupno zdravlje iz dana u dan i beleži najvažnije podatke u vezi sa vašim zdravljem. Jedan od najvažnijih indikatora zdravlja je svakako nivo zasićenosti krvi kiseonika (SpO2).

Nakon svake napornije fizičke aktivnosti potrebno je samo da dodirnete ekran i testirate vaš SpO2 ako krenete da se osećate isuviše izmoreno kako biste bolje razumeli svoje fizičko stanje. Uz konstantno praćenje broja otkucaja srca, GTS 2 mini će vam poslati upozorenje ukoliko detektuje povišen broj otkucaja srca, kako bi smanjio rizik od nesreće i sačuvao vaše zdravlje. Uz praćenje nivoa stresa, možete da vrlo jasno vidite šta ga izaziva i da li ste opušteni ili pod pritiskom, i kako da ga smanjite.

Amazfit GTS 2 mini radi i kada vi odmarate zahvaljujući modu koji prati kvalitet sna. Ovaj mod prati vaš san kroz sve faze sna kako bi vam pružio detaljne informacije o kvalitetu vašeg sna i pružio savete kako možete da ga dodatno poboljšate.

70 posebnih sportskih modova pomoći će vam da bolje trenirate, a za kompletno iskustvo, uz ovaj sat možete da kontroliše muziku sa vašeg telefona, dobijate ključne notifikacije i sve detalje u vezi sa treningom.

Posebno dizajniran sistem za kontrolu rada baterije pruža 14 dana neprestanog rada, i svakako smanjuje nivo stresa koji konstantno punjenje nosi sa sobom. Bilo da volite retro ili moderan dizajn Amazfit pametni satovi ispuniće svaku vašu želju ili potrebu i postarati da vam zdravlje bude na vrhunskom nivou, kao i vaš stil.

Kompanija TekPoint je ovlašćeni distributer Amazfit satova koje možete naći u A1 i Telenor prodavnicama.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela