Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Priscilia Dubocage je novi izvršni direktor francuske kompanije Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske

Nova izvršna direktorka nasleđuje Almilu Acan Kahvecioglu i najavljuje dalje investicije na tržištu Balkana, uz nastavak intenzivnog angažovanja kompanije kada su u pitanju projekti iz oblasti društvene odgovornosti.

Na svečanosti koja je održana danas u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisustvo Njegove ekselencije, g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske u Srbiji, potpredsednik kompanije Total za jugoistočnu Evropu, Pierre Duhot, predstavio je Priscilu Dubocage, novu izvršnu direktorku kompanije Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske. Gospođa Dubocage će zvanično preuzeti obaveze izvršnog direktora  od 1. jula 2019. Ona će naslediti  dosadašnju izvršnu direktorku, Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe.

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz kancelarije kompanije Total u Keniji  gde je na poziciji mrežnog menadžera uspešno vodila portfolio od 200 benzinskih stanica širom zemlje. Pre toga, od 2014. do 2017. gospođa Dubocage je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj.  Gospođa Dubocage poseduje master na polju sagorevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

 

Priscilia Dubocage 01

 

Kao novi Total HUB Balkans izvršni direktor Priscilia Dubocage sa velikim zadovoljstvom prihvata izazov. “Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegovane odnose sa našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim akcionarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju obezbeđivanje originalnog proizvoda visokog kvaliteta, dok smo u isto vreme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja pomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regionu“, izjavila je Priscilia Dubocage.

Obraćajući se publici u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu se zahvalila kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrednom radu proteklih 5 godina. „Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili Totalu da osnaži svoju poziciju u regionu Balkana. Pored onih koji  su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namenjen profesionalnim vozačima tokom koga smo posetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu sa našim specijalizovanim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavom regionu, takođe smo jako puno investirali i u društveno odgovorne projekte  kao što je „Na putu za bezbednost dece u saobraćaju“. Značaj pomenutog projekta je prepoznat globalno od strane kompanije Total prvim mestom na internom takmičenju za Inovacije na nivou Evrope, kao i od strane Francusko-srpske privredne komore, koja mu je dodelila Grand Prix 2018 nagradu. Na kraju,  u 2018. godini je ukupan promet Total Hub Balkana dostigao 27 miliona dolara. “

Pierre Duhot, potpredsednik kompanije Total za Jugoistočnu Evropu, je za kraj istakao ukupni promet Total grupe u 2018. od 50 miliona dolara kada je u pitanju region Balkana, gde je Srbija doprinela sa 13 miliona dolara, Hrvatska sa 6 miliona, i Slovenija sa 28 miliona dolara.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela