Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » PHILIPS u Srbiji predstavio smart uređaj za dame

Dugotrajnoj i neprijatnoj borbi žena sa neželjenim dlačicama konačno je došao kraj na zadovoljstvo pripadnica lepšeg pola. Da bi usrećila preko 1,5 miliona žena na svetu, kompanija Philips je u saradnji sa vodećim svetskim dermatolozima razvila napredni Philips Lumea Prestige uređaj koji koristi Intense Pulsed Light (IPL) tehnologiju. Reč je o sigurnom i bezbolnom uređaju koji dugoročno sprečava rast novih dlačica, a bezbedan je za korišćenje na različitim delovima tela.

Nova Philips Lumea Prestige odnedavno je dostupna i na tržištu Srbije, a aparat je juče zvanično predstavljen na medijskom događaju u poznatom beogradskom restoranu.

 

Philips Lumea Prestige_1

 

O inovativnoj Philips IPL tehnologiji i karakteristikama Philips Lumea Prestige uređaja govorila je Sanja Augustinović, marketing menadžer, Philips – Personal Care, Adriatic region, dok je prim. dr Aleksandar Adamović, direktor Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti u Beogradu objasnio način rada IPL tehnologije. Diskusiju je vodila popularna glumica Anđelka Prpić, dok su o iskustvima upotrebe Philips Lumea Prestige uređaja govorile naše poznate blogerke: Nađa Jokanović, Jelena Karakaš, Vanja Milićević, Dunja Jovanić i Jovana Radojičić.

 

#onokad uklanjanje dlačica postane zadovoljstvo. Biraj #LumeaIPL

 

Philips je prvi IPL aparat za kućni tretman uklanjanja dlačica lansirao još pre šest godina, a kompanija je danas lider u proizvodnji IPL aparata u Evropi. Vodeću poziciju obezbedile su nam konstantne inovacije koje donose novo zadovoljstvo uklanjanja dlačica, sada još efkasnije i potpuno bezbedno”, rekla je Sanja Augustinović, Marketing Menadžer Philips – Personal Care, Adriatic region,  dodajući da je prema istraživanju sprovedenom u Holandiji i Austriji procenat žena zadovoljnih smanjenjem rasta novih dlačica preko 80%.Neželjene dlačice se neće vraćati, ako se tretmani pravilno izvode, što predstavlja glavnu prednost Philips Lumea Prestige uređaja”, zaključuje Augustinović.

 

Na pitanje Anđelke o ličnom iskustvu korišćenja Philips Lumea uređaja Sanja je odgovorila “Gotovo sve dlačice su nestale posle samo tri tretmana.”

 

Da se jednostavnost tretmana ogleda i u lakoći upotrebe potvrđuje komentar Nađe Jokanović, suosnivača Wannabe magazina i blogerke, koja je među prvima u Srbiji testirala Philips Lumea Prestige i prokomentarisala novi uređaj:

 

“Kod Philips Lumea uređaja posebno mi se dopala mogućnost upotrebe na svim delovima tela, što obezbeđuju posebni dodaci kojima se lakše pristupa i tretira određena regija. Uz to, odlično je što se Lumea može koristiti i bez kabla, čime dobijate maksimalnu udobnost tretmana kod kuće. Ceo proces je bezbolan, vrlo brz, a već posle prvog tretmana uočila sam znatno sporiji rast dlačica”, kazala je Jokanović.

 

Prim. dr  Aleksandar Adamović, direktor Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti u Beogradu, objasnio je princip rada IPL tehnologije i istakao bezbednost korišćenja:

 

“IPL tehnologija se godinama uspešno koristi u kliničkoj i estetskoj dermatologiji. Mnogi pacijenti su me tokom dugogodišnjeg rada u Zavodu za kožne i venerične bolesti u Beogradu pitali za bezbednost IPL tehnologije. Ukratko, svetlosna energija absorbovana od strane hemoglobina melanina ili vode pretvara se u toplotnu energiju koja proizvodi željeni terapijski efekat.”, objašnjava Adamović.

“Philips Lumea IPL uređaj ima ugrađen UV filter i funkciju za podešavanje intenziteta svetla, koji apsolutno štiti kožu od iritacija i drugih neželjenih efekata i doprinosi bezbednosti tretmana. Korišćenjem Lumea IPL uređaja žene, ali i muškarci na veoma bezbedan način mogu da se reše neželjenih dlačica sa svih delova tela.” ističe Adamović.

Na pitanje Anđelke Prpić o bezbednost tretiranja osetljivih delova tela prim. dr Adamović je odgovorio “Uređaje koji koriste IPL tehnologiju koriste kako dame u kućnoj upotrebi, tako i vrhunski stručnjaci. Mogućnost neželjenih efekata je kod IPL-a sveden na minimum u odnosu na upotrebu druge laserske tehnologije za uklanjanje dlačica.”

Philips Lumea Prestige aparat nastao je kao rezultat istraživanja dužeg od 10 godina, dermatološki je testiran na 2.000 žena, a trenutno Lumea čini srećnom više od 1,5 miliona žena u svetu.

Žene često ističu kako im tretmani ulepšavanja predstavljaju opterećenje, jer oduzimaju mnogo vremena, neretko su bolni ili željeni efekti izostaju. “Uverila sam se da je Lumea IPL siguran. To mi je jako važno jer dosta brinem o koži tela, ali svi drugi tretmani uklanjanja dlačica koje sam koristila su dosta invazivni i mogu je oštetiti”, rekla je popularna blogerka Jelena Karakaš

Uštedu vremena je blogerka Jovana Radojičić prepoznala kao glavnu prednost korišćenja IPL tehnologije. “Imam dosta obaveza tokom dana, a ovakav način uklanjanja dlačica mi savršeno odgovara jer se broj tretmana tokom vremena smanjuje: sad sve radim u udobnosti doma, a sam tretman mi ne oduzima mnogo vremena, što čini savršenu kombinaciju.”

“Glatka i nežna koža su mi imperativ, dosta putujem i ne mogu da razmišljam o tome da li ću moći da idem na bazen u sred zime, da li kozmetičarka ima slobodne termine ili ću oštetiti kožu brijačem.” zaključuje Dunja Jovanić,  internet zajednici poznatija kao Imfashionbabe.

Više informacija o Philips Lumea Prestige uređaju dostupno je na linku: http://www.lumea.philips.rs

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela