Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Odaberite poklon koji se ne zaboravlja

Decembar je po mnogo čemu poseban, a najviše po tome što je to mesec praznika, darivanja, sreće i radosti. Zato je važno da za svoje najmilije odaberete prave poklone koji će ih usrećiti, ali im i olakšati svakodnevnicu poput HONOR proizvoda.

Idealan poklon za avanturiste i poslovne ljude

Pametni sat, HONOR Watch GS Pro udovoljiće željama i najzahtevnijih avanturista, poput Andreja Maričića koji ga je testirao u svojim pustolovinama. Ovaj uređaj, sa baterijom koja traje čak 25 dana, omogućava bezbrižno istraživanje različih krajeva jer je funkcija Route Back tu za pomoć u vraćanju nazad. Takođe, pomoću ovog uređaja aktivni životni stil možete imati i u svom domu jer ima više od 18 profesionalnih režima treninga i 85 prilagođenih režima treninga.

 

honor pokloni

 

Savršen dar za ljubitelje mode i aktivnog života

Pametni uređaj koji prati vaš tempo svakako je i HONOR Watch ES koji je idealan poklon za sve ljubitelje mode, ali i aktivnog života. Sa njim vežbanje kod kuće je nikad lakše – 95 režima za trening, 12 animiranih programa obuke i set naprednih alata za praćenje čine ovaj pametni sat pravim virtuelnim trenerom. Takođe, poseduje i aplikacije koje će vam pomoći da vodite računa o svom zdravlju – moći ćete da 24/7 pratite puls, stres i san, kao i da merite nivo kiseonika u krvi.

Zabava u pokretu

HONOR CHOICE TWS slušalice su savršen izbor za sve koji vole da uživaju u vrhunskom zvuku i zabavi. Zahvaljujući svojim funkcijama, odličan su poklon za osobe koje treniraju, ali i one koje često putuju i provode vreme na otvorenom jer će uvek moći da slušaju svoju omiljenu muziku. Tačnije, 24 sata će moći da uživaju u muzici i razgovorima pre nego što će morati da napunu ove slušalice.

Čuvar vašeg zdravlja

Još jedan odličan izbor za one sve koji imaju aktivan životni stil je pametna narukvica HONOR Band 5, koja je pravi elektronski čuvar vašeg zdravlja. Pomoću ovog uređaja možete pratiti san, rad srca, ali i san tokom celog dana. Takođe, HONOR Band 5 opremljen je vrlo impresivnim fitnes mogućnostima poput trčanja napolju ili na traci, vožnje bicikla, hodanja, kao i programom namenjenim svim ostalim aktivnostima koji meri potrošnju kalorija prema trenutnom pulsu.

Ovo su samo neki od predloga poklona kojima možete obradovati vaše drage osobe, ali i sebe. Tako da, ukoliko još niste spremili poklone, imajte na umu da će od sledeće nedelje biti praznična nedelja popusta HONOR proizvoda u ovlašćenim maloprodajama gde ćete ove uređaje moći da pronađete po sniženim cenama.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela