Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novi regionalni menadžer kompanije Clico

Clico, regionalni lider na polju distribucije mrežnih i sigurnosnih rešenja objavio je postavljanje Ivana Mladenovića na poziciju regionalnog menadžera. Ivan će biti primarno odgovoran za tržišta Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali takođe i za tržišta BiH, Crne Gore i Makedonije.

 

Kompanija Clico, sa sedištem u Poljskoj i regionalnim kancelarijama u celoj centralnoj i istočnoj Evropi, je najveći VAD distributer mrežnih i sigurnosnih rešenja sa portfoliom koji se sastoji od najprestižnijih svetskih brendova na tom polju. Neki od brendova koji se nalaze u ponudi kompanije Clico u Adriatic regiji uključuju Aruba Networks (HPE), Juniper, Forcepoint, SonicWall, Acronis, Rubrik, A10, MobileIron, Rapid7, CyberArk i druge. Pored bogatog portfolia ono što posebno izdvaja Clico od drugih kompanija je tehnička podrška klijentima i fokus na edukaciji tržišta.

 

Ivan Mladenovic

 

“Uspeh kompanije Clico u regionu i neverovatan rast koji smo imali proteklih godina je samo dokaz da edukacija i podrška imaju neverovatan uticaj i isključivo bavljenje distribucijom nije najbolje rešenje na tržištima koja su i dalje u razvoju”, izjavio je Grzegorz Rospond, zamenik generalnog direktora u kompaniji Clico. “Jako nam je drago što imamo priliku da na poziciji regionalnog menadžera imenujemo Ivana Mladenovića koji će svojom ekspertizom i bogatim iskustvom pomoći ne samo nama na polju rasta već i našim partnerima i krajnjim kupcima prilikom odabira najboljeg rešenja za njihove potrebe”.

 

Lokalni tim koji će brinuti o kupcima iz regiona je sastavljen od inženjera sa ekspertskim znanjem u svojim oblastima i kao takav će biti zadužen ne samo za podršku partnerima već i za konstantnu edukaciju tržišta, pogotovo na polju mrežne sigurnosti. Kompanija Clico planira da u narednom periodu organizuje više tematskih radionica za sve zainteresovane profesionalce gde će edukacija pokriti ne samo teorijski deo već i praktičan rad sa rešenjima i najnovijom opremom koja je dostupna jako malom broju kompanija na tržištu Srbije.

 

“Kada je u pitanju bezbednosna situacija IT sistema u Srbiji, ali i u regionu, sigurnost IT sistema je na korektnom nivou. Međutim, malo kompanija se bavi predupređivanjem bezbednosnih propusta. Evropska unija ide u smeru donošenja regulativa koje će znatno doprineti unapređenju kvaliteta sigurnosnih rešenja, sve u cilju zaštite podataka. Jedna od takvih regulativa je i GDPR koja stupa na snagu u maju naredne godine i pogodiće ne samo kompanije sa sedištem u EU, već i sve kompanije koje posluju sa EU. Iz tog razloga će naš fokus u narednom periodu biti na edukaciji tržišta i partnerskom odnosu sa kompanijama koje moraju da se uhvate u koštac sa specifičnim i kompleksnim bezbednosnim rešenjima kako bi nesmetano nastavili svoje poslovanje u regionu”, izjavio je Ivan Mladenović, regionalni menadžer kompanije Clico.

 

Plan kompanije Clico u narednom periodu po pitanju edukacije su radionice i seminari na temu dizajna WiFi sistema i kontrole istih, Junos In One Day, Upravljanje ranjivošću sistema na korporativnom nivou, Tehnike hakovanja iz ugla auditora sigurnosti, i da li je SOC (Security Operations Center) pravi odgovor na novi EU zakon po pitanju sajber bezbednosti i mnoge druge.

 

Svi zainteresovani profesionalci se mogu prijaviti za radionice slanjem mejla na adresu info@clico.rs.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela