Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Nagrađena rešenja za bekapovanje i oporavak data-centara kompanije Veritas

Selekcija pobednika ovog istraživanja se zasniva na ocenama krajnjih korisnika koji su profesionalci i koji imaju direktnog iskustva u implementaciji i upotrebi ocenjivanih rešenja kompanije Veritas.

Veritas Technologies, globalni lider u zaštiti podataka i njihovoj dostupnosti, saopštio je da je dobio priznanje „Izbor korisnika“ u februarskom izdanju Peer Insights istraživanja kompanije Gartner i to u segmentu rešenja za bekapovanje i oporavak data-centara. Rešenja za izradu rezervnih kopija i spasavanje podataka namenjena centrima podataka Gartner definiše kao rešenja koja obezbeđuju spektar mogućnosti bekapovanja za gornje i srednje tržišne segmente i okruženja velikih poslovnih sistema. Odluku o proglašenju najboljeg rešenja Gartner donosi na osnovu povratnih informacija i ocena profesionalnih korisnika, koji su već stekli iskustvo u nabavci, implementaciji i/ili korišćenju ispitivanog proizvoda ili usluge.

 

veritas 2

 

„Ovo priznanje je dodatni dokaz da se Veritas nalazi u gornjem ešalonu usluga za izradu rezervnih kopija i spasavanje podataka i dokazano sredstvo za kupce, kad je reč o ispunjavanju njihovih strategija za upravljanje podacima“, rekao je Deepak Mohan, izvršni potpredsednik za zaštitu podataka preduzeća i usaglašenost u kompaniji Veritas. „NetBackup™, zajedno sa našim jednostavnim i efikasnim NetBackup Appliances rešenjem, pomaže klijentima da osiguraju da podaci budu uvek dostupni, iskopirani, usaglašeni s regulativom i bezbedni od ransomvera – bez obzira gde obitavaju: u lokalu i oblaku“.

U osnovi Veritasove platforme za usluge podataka preduzeća (Veritas Enterprise Data Services Platform) nalazi se NetBackup, na tržištu vodeće rešenje za izradu rezervnih kopija i spasavanje podataka preduzeća, optimizovano za multi-cloud i hibridna okruženja. Pomoću jedinstvene zaštite podataka, organizacije mogu efikasnije da pruže zahtevne nivoe usluga dok pri tom ograničavaju troškove i rizik – bilo da se podaci nalaze na uređajima unutar kompanije ili u oblaku.

Trenutna verzija 8.2 softvera NetBackup nudi još brže rezervno kopiranje na oblak s više od 60 konektora za različite tipove oblaka. Rešenje može da arhivira na oblak uz široku podršku za niz vodećih platformi. Integrisani NetBackup Appliance uređaji takođe osiguravaju da su rezervne kopije, skladištenje i deduplikacija jednostavne operacije – dostupne na jednom uređaju.

Veritas je proglašen izborom korisnika zato što su klijenti doprineli recenzijama na Gartnerovom portalu Peer Insights. Evo nekoliko primera koje su zabeležili Veritasovi klijenti:

„Veritas NetBackup je najpouzdanije rešenje za zaštitu podataka. Za nas, koji štitimo veći deo našeg centra podataka i mi smo naročito zadovoljni mogućnošću NetBackup-a u virtualizovanom okruženju… NetBackup stoji u prvim redovima najrazličitijih rešenja za bekapovanje u virtualizovanom svetu, “ rekao je tehnički arhitekta jedne od kompanija iz proizvodne delatnosti.

„Probao sam nekoliko proizvoda, ali nijedno nije bilo pouzdano kao NetBackup. NetBackup može obezbediti ukupnu zaštitu za zastarela i savremena radna opterećenja. Šta god da planiramo, NetBackup to zadovoljna. To je najpouzdaniji od proizvoda koje sam iskusio, „rekao je menadžer u transportnoj industriji.

„Veritas NetBackup Appliance su našem preduzeću pružile 100% dostupnosti naše infrastrukture za rezervno kopiranje. Ovi uređaji su sačuvali kompaniji mnogo novca sa drugim tehnologijama koje primenjujemo“, izjavio je jedan od viših infrastrukturnih inženjera u industriji energetike i komunalija.

Da pročitate više o moći kompanije Veritas, posetite portal za opažanja Peer Insights kompanije Gartner.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela