Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Motorola najavljuje partnerstvo koje će povećati bezbednost njenih telefona

Motorola i globalni lider u mobilnoj bezbednosti, kompanija Zimperium, najavili su zajedničku saradnju sa ciljem da B2B korisnicima obezbede odbranu od najvećih i najčešćih mobilnih pretnji (MTD) preko ThinkShield for mobile platforme.

Bezbednost je uvek bila u srži svega što Motorola radi, a dodavanjem Zimperium rešenja u svoj portfolio, unapređuje već vodeće bezbednosno rešenje na Motorola uređajima zaštićenim ThinkShield for mobile platformom.

 

2021_Ready For_Lifestyle Photography_moto g100_General Set Up

 

Dodavanjem Zimperium rešenja, ThinkShield for mobile će jedini koristiti zaštitu u realnom vremenu pogonjenu mašinskim učenjem i tako svojim korisnicima obezbediti najkompletnije bezbednosno rešenje na Motorola telefonima kako bi bili zaštićeni od fišinga, kako mobilnog, tako i mrežnog, kao i rizika koji predstavljaju maliciozne aplikacije i napadi.

Zimperium rešenja će štititi Motorola telefone na sledeće načine:

  • Korišćenjem veštačke inteligencije za odbranu od zero-day pretnji: pružajući zaštitu od „nepoznatog“ malwarea analiziranjem ponašanja uređaja
  • Zahvaljujući detekciji u realnom vremenu: Zimperium zIPS konstantno prati ponašanje uređaja; aplikacija radi unutar uređaja i ne zavisi od servera ili cloud rešenja
  • Implementacijom forenzike poslovnog nivoa: omogućavajući kompanijama da sprovode analize nakon napada
  • Pružajući naprednu analitiku koja obuhvata malware klasifikaciju, procene bezbednosti/privatnosti i izveštaje

„Naš cilj sa ThinkShiled for mobile platformom jeste da nastavimo da štitimo naše B2B korisnike u svetu koji obiluje mobilnim pretnjama, ali i zahteva produktivnost, napredno upravljanje uređajima i servisne potrebe“, izjavio je Sudhir Chadaga, čelni čovek zadužen za strategiju u Motoroli i dodao:

„Partnerstvo sa kompanijom Zimperium dodaće ključni sloj bezbednosti našoj platformi i našim korisnicima pružiti prekopotrebnu sigurnost i mir“.

ThinkShield for mobile platforma nudi rešenja koja povećavaju produktivnost i štite osetljive podatke od mobilnih pretnji. ThinkShield for mobile prati četiri ključna principa: čist OS, bezbednost u dizajnu, uvek aktivno upravljanje i end-to-end pristup.

„Veoma smo uzbuđeni što ćemo dodati vodeća Zimperium rešenja za aktivnu detekciju pretnji i virusa ThinkShiled for mobile platformi. Motorola korisnici sada mogu da unaprede zaštitu kritičnih poslovnih inicijativa koje omogućavaju mobilnih uređaji i značajno smanje procenat izloženosti svim potencijalnim rizicima“, izjavio je Akhil Bhutani, Stariji potpredsednik poslovnog razvoja u kompaniji Zimperium.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela