Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Motorola korisnike u Srbiji očekuje veliko iznenađenje

Sve što je potrebno jeste da kupite bilo koji Motorola model telefona u vašem gradu u toku nedelje kada ga Motorola posećuje i u subotu vas očekuje poseban poklon.

U pitanju su Motorola Pulse Max slušalice koje, uz kupljeni telefon i račun, možete preuzeti na specijalnoj lokaciji koju ćemo otkriti na našim Motorola Facebook i Instagram nalozima.

Svakog ponedeljka ćemo na našim nalozima na društvenim mrežama objaviti informaciju o tome u kom smo gradu te nedelje sa poklonima.

 

motorola slusalice

 

Na raspolaganju su vam brojni Motorola telefoni o kojima možete saznati više na Motorola Srbija internet stranici.

Svima koji planiraju da kupe novi mobilni telefon posebno bismo preporučili naše nove modele G serije koje odlikuju odlične performanse i baterija koja traje dva dana, ali i naš premijum model Edge+ sa vrhunskim specifikacijama i osvežavanjem ekrana od 90Hz uz koji dobijate i poseban poklon – Moto 360 pametni sat.

Posebno bismo izdvojili i novi model iz One serije, Motorola One Fusion+ koji donosi čisto Android iskustvo za maksimalno uživanje pri korišćenju vašeg novog telefona.

Pored nagrađivanja novih korisnika, Motorola će u okviru svog društveno angažovanog poslovanja, u saradnji sa lokalnim samoupravama, uložiti posebna sredstva koja će biti okrenuta poboljšanju kvaliteta života u gradovima koji su deo akcije.

Prvi grad u okviru akcije Motorola gradovi je Zrenjanin gde će biti postavljena posebna kućica za najmlađe u okviru dečjeg igrališta u mesnoj zajednici Stajićevo.

Kompanija Motorola takođe, u saradnji sa kabinetom predsednika opštine, planira da uloži i dodatna sredstva za renoviranje kuće srpsko-norveškog prijateljstva u Gornjem Milanovcu.

Više informacija o akcijama koje ćemo sprovoditi možete dobiti na našim Facebook i Instagram stranicama.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela