Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » MDS: radionica na temu Office 365 i Enterprise Mobility rešenja

Kompanija MDS Informatički inženjering je u saradnji sa lokalnom Microsoft kancelarijom organizovala zajedničku radionicu na temu Office 365 i Enterprise Mobility rešenja. Mesto okupljanja zainteresovanih korisnika bilo je hotel Holiday Inn u Beogradu.

Marko Marijanović iz Microsofta je u uvodnoj prezentaciji predstavio i praktično demonstrirao Office 365, načine funkcionisanja i prednosti ovog rešenja za poslovne korisnike. Prikazani su različiti alati za rad na internetu koji omogućavaju pristup elektronskoj pošti, kontaktima, dokumentima i kalendarima sa bilo kog mesta ili računara, čime se značajno smanjuju troškovi i povećava produktivnost kompanija. Demonstrirana je i veza samog Office 365 sa Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online, Microsoft Skype for Busines servisima u uvek dostupnom Cloud okruženju.

slika-1

Nakon uvodne prezentacije nastupio je Damir Dizdarević iz Microsofta koji je posetiocima približio način funkcionisanja Microsoft EMS rešenja, sa posebnim naglaskom na zaštitu podataka u hibridnom i Cloud poslovnom okruženju.

Radionici su prisustvovali predstavnici državne uprave i javnog sektora, finansija, privrede i direktori uglednih domaćih kompanija.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela