Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Legendarni brend podržava legendarne igrače

Jedan od vodećih svetskih gejming monitora i IT opreme za gejming – AGON by AOC – najavljuje proširenje svog partnerstva s G2 Esportsom, jednim od najuspešnijih i najuglednijih esports organizacija na svetu. Ugovor o partnerstvu je prvi put potpisan u januaru 2018. i nastavlja se sve do danas, ovo partnerstvo omogućuje G2 Esports timovima da treniraju i takmiče se s najkonkurentnijim gejming monitorima iz AGON PRO linije. U isto vreme, izazovi s kojima se susreću i vredan doprinos koji dele esportski timovi dodatno poboljšavaju i utiču na razvoj budućih gejming proizvoda AGON-a by AOC-a.

 

AGON x G2

 

AGON by AOC nedavno je lansirao nekoliko vrlo konkurentnih gejming monitora i perifernih uređaja iz svoje AGON PRO linije, namenjenih esport igračima i entuzijastima. Snabdevajući G2 terene za vežbanje vrhunskim tehnologijama kao što su brzina osvežavanja od 360 Hz, vreme odaziva od 1ms GtG, kao i napredne alate poput Nvidia Reflex Latency Analyzer, AGON PRO gejming monitori nude sjajan skup napretka koji esport podižu na sledeći nivo.

G2 Esports već je uspostavio vodstvo i uspeh u skoro svim velikim esport turnirima, uključujući League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant i Rainbow Six Siege. S timovima u Sim Racingu, Apex Legendsu, Fortniteu i njihovom nedavno najavljenom popisu za Halo Infinite, G2 se nastavlja takmičenje na najvišem nivou u većini glavnih naslova igara. Slaveći raznolikost u igranju i dodajući dodatnu snagu i veštinu, prethodno su najavili svoj ženski tim G2 Gozen for Valorant.

Nedavno je G2 Esports uspešno ušao u sektor zabave i najavio svoje prvo muzičko izdanje – „Our way“ – power metal pesmu s osnivačem i izvršnim direktorom G2, Carlosom „ocelote“ Roriguezom uz Grammy nominovane i renominirane muzičare. Ostajući na ivici inovacija, G2 Esports objavio je svoje prve kolekcionarske predmete kao NFT, pružajući obožavateljima priliku da poseduju zaista posebne komade G2 ostavštvine. G2 je postao najveća zapadna esports organizacija koja je kreirala spostveni PFP NFT projekat, pokrenuvši  novu zajednicu dizajniranu za gejming da pruži trenutnu i stvarnu vrednost igračima.

Danas se vrhunski AGON PRO modeli razvijaju uz povratne informacije i uvide G2 Esports timova i talenata. Ovo partnerstvo s kombinovanom stručnošću omogućilo im je da uvedu 24.5 inčni Esports model  AGON PRO AG254FG, koji nudi stopu osvežavanja od 360 Hz pri Full HD rezoluciji s IPS panelom i sadrži Nvidia G-SYNC kao i Nvidia Reflex Latency Analyzer, tako da igrači mogu izmeriti svoju tačnu latenciju sistema i time stvore uslove da se takmiče u svom najboljem izdanju. Uz to, AOC je razvio AGON PRO AG274QG, 27 inčni IPS panel s brzinom osvežavanja od 240 Hz pri QHD rezoluciji koja nudi podršku za Nvidia G-SYNC i HDR 600, kombinujući brzo, konkurentno iskustvo, a pritom ostajući veran vizuelnoj privlačnosti. Uz „Screen Shields“ koji eliminišu refleksije, ovi gejming monitori savršeno su prikladni za korišćenje na pozornici i na pravim turnirima s jakim svetlima.

Carlos „ocelote“ Roriguez, izvršni direktor G2 Esportsa komentarisao je: „Sada smo u petoj godini partnerstva s AGON by AOC. Ovo je neverovatno s obzirom na to koliko se brzo sve u esportu kreće. AOC-ov kvalitet gejming monitora je neuporediv i nama je ključno da osiguramo da naši igrači imaju na raspolaganju najbolji hardver. 20G2 je naša godina i ponosni smo što AGON by AOC deli svoje putovanje s nama.”

„Sa sjajnim G2 Esports timom na našoj  strani, naša tvrdnja da želimo na tržište izbaciti gejming monitore za igrače dobija pravi legitimitet, kroz dokazani uspeh G2 Esports timova dok koriste naše gejming monitore. Ovo sponzorstvo nas je nadahnulo i pomoglo nam da identifikujemo koje su njihove potrebe, kako bismo mogli osmisliti i pružiti najnovije inovacije i tehnologiju da bismo igračima pružili ono što im je stvarno potrebno da postanu pobednici.“ Dodaje Stefan Sommer, globalni direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC International Europe.

Danas, G2 Esports globalno je uspešan tim s raznolikim popisima koji se gledaju širom sveta. AGON by AOC jako je ponosan što nastavlja da podržava G2 Esports, jedan od vodećih svetskih esport klubova.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela