Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Konferencija Net@Work 2015: Umetnost povezivanja

MDS Informatički inženjering, jedna od vodećih IT kompanija iz oblasti računarskog inženjeringa u Srbiji i regionu, uz podršku globalnog lidera kompanije Cisco, predstaviće 19. marta na konferenciji Net@Work 2015, nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inžinjeringa, za 300 učesnika iz Srbije i Crne Gore.

 

pozivnica spolja 1

 

“Zadovoljstvo nam je da nastavljamo tradiciju održavanja skupova za korisnike, gde je MDS Net@Work 2015 samo jedan u nizu, koji realizujemo uz pomoć jednog od naših najznačajnijih partnera, kompanije Cisco. Trudimo se da iz godine u godinu razmenjujemo što više informacije sa našim korisnicima o trendovima koji nas očekuju u narednom periodu i najnovijim Cisco-vim rešenjima koja predstavljaju odgovor na nove izazove”, izjavio je Slaviša Čapkunović, direktor prodaje MDS-a. “Ove godine, naglasak nam je na Enterprise rešenjima i kombinaciji različitih tehnologija u obasti security-ja, kolaboracije, data centara… Ono što smatramo posebno značajnim je razvoj sopstvenih softverskih rešenja MDS-a, razvijenih na Cloud infrastrukturi, kao i u segmentu kolaboracije (VoIP). Naravno, sve teme su koncipirane na osnovu potreba korisnika iskazanog na našem tržištu, a imaju za cilj povećanje bezbednosti podataka, smanjivanja troškova, povećavanja profita i ne manje značajno, olakšavanje svakodnevnog poslovanja”.

“Uvodnu prezentaciju na konferenciji održaće gost predavač iz Cisco-a, čije ime još uvek nećemo otkriti, ostao je zagonetan Bojan Donević, marketing menadžer MDS-a. Samo otvaranje konferencije će takođe predstavljati iznenađenje za MDS-ove korisnike. Reći ću samo: spajamo nespojivo, umetnost i mrežni inženjering”.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela