Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija Xiaomi predstavila nove edicije popularnih Robota usisivača, seriju S i seriju X

Xiaomi je, pored nove neverovatne serije pametnih telefona, predstavio i dve nove serije popularnih linija robota usisivača, koje će obezbediti da vaš dom ili kancelarijski prostor uvek budu čisti.

Za sve one koji traže usisivač sa naprednim navigacionim sistemom, savršeno prilagođen za domove i kancelarije, koji osigurava besprekornu čistoću podova tokom celog dana, Xiaomi je kreirao Robot Vacuum S seriju. Sa druge strane, Xiaomi Robot Vacuum Series X namenjena je onima kojima je potreban uređaj sposoban da odgovori izuzetno zahtevnim uslovima prostora. Zahvaljujući specijalno dizajniranoj automatizovanoj baznoj stanici koja održava uređaj čistim i funkcionalnim, vaša jedina obaveza biće pritisak dugmeta za pokretanje uređaja.

 

Xiaomi Robot usisivač X10 - fotografija 1

 

Konkretno, model X10, zahvaljujući automatizovanoj baznoj stanici koja izbacuje fioku za otpatke vašeg usisivača, usisiavaće 60 puta pre nego što bude bilo potrebe da ispraznite njegov sadržaj. Štaviše, novi Xiaomi uređaj ima snagu do 4.000 Pa, rotirajuću ruku za otpatke i krpu kako bi se osiguralo da vaši podovi ostanu besprekorni. Novi Xiaomi Robot usisivač X10 kompanije Xiaomi sa svojim specijalizovanim LDS navigacionim sistemom može da optimizuje svoju rutu čišćenja i da bezbedno i efikasno obiđe vaš dom, a zahvaljujući bateriji od 5.200 mAh moći će da čisti i do 3 sata pre povratka u bazu. Cena za ovaj model iznosi 61,999 dinara.

Nešto drugačiji uređaj u odnosu na ovaj jeste model S10+, koji predstavlja novi pametni robot usisivač sa jednostavnom šemom upravljanja i naprednim navigacionim sistemom. Zahvaljujući svom dvolinijskom laserskom 3D sistemu za izbegavanje prepreka, on inteligentno izbegava sve što mu se nađe na putu dok se brine o ostacima i mrljama na vašim podovima, dok slučaju da imate spuštene tepihe, Xiaomi Robot usisivač S10+ ima sistem za detekciju tepiha kako bi se izbeglo njihovo kvašenje. Ovaj uređaj biće dostupan po ceni 56,000 dinara.

Poslednji model iz serije S, Robot usisivač S10, predstavlja najpristupačnije, elegantno i jednostavno rešenje za svoje svakodnevne potrebe čišćenja. Sa snagom usisavanja do 4.000 Pa, velikom baterijom i naprednim LDS navigacionim sistemom, Xiaomi Robot Vacuum S10, zahvaljujući Mi Home aplikaciji, uvek je na raspolaganju za upotrebu, sa mnogo različitih režima čišćenja. Ovaj uređaj može biti vaš po ceni od 37,999 dinara.

Sva tri navedena modela usisivača u prodaji će se naći od maja ove godine, dok će ostali lansirani modeli, E10 i X10+ biti dostupni tokom maja i juna, I to po sledećim cenama –25,999 dinara za E10 model i 105,000 dinara za X10+ model.

Nove Redmi Buds 4 Lite slušalice

Nova impresivna linija proizvoda, donosi i Redmi Buds 4 Lite slušalice koje će svim korisnicima ponuditi fantastične mogućnosti za slušanje muzike, kao i za razgovore. Dinamički drajver od 12 mm donosi neverovatan, kvalitetan i jasan zvuk i do 20 sati trajanja baterije (kada koristite kućište za punjenje), čineći Redmi Buds 4 Lite sjajnim izborom za sve one koji žele jednostavan, ali moćan uređaj. Uz to, IP54 sertifikat vodootpornosti i Google podrška za brzo uparivanje, čine Redmi Buds 4 Lite jednostavnim za korišćenje baš svima, dok cena ovog uređaja iznosi 3,999 dinara, a možete ga kupiti već u aprilu ove godine.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela