Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Ivan Bozev, novi izvršni direktor kompanije Lenovo za region centralne i jugoistočne Evrope

SPP_1170

Kompanija Lenovo je imenovala Ivana Bozeva za izvršnog direktora i generalnog menadžera regiona centralne i jugoistočne Evrope. Ivan Bozev će biti odgovoran za kontinuiran rast i razvoj odseka za poslovanje sa računarima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji kao i u još šest država istočne Evrope. Nadređeni Ivanu Bozevu biće Fransoa Bornibus (Francois Bornibus), predsednik kompanije Lenovo EMEA, a biće stacioniran u bugarskoj kancelariji kompanije Lenovo u Sofiji.

Ivan Bozev je u kompaniji Lenovo proveo više od 17 godina, imao je različite odgovornosti i upoznao se sa različitim poslovnim modelima i navikama potrošača u delu jugoistočneEvrope.

Tim povodom, Franosa Bornibus (Francois Bornibus) rekao je: „Posvećenost koju je Ivan pokazao kompaniji tokom ovih godina kao i njegovo ogromno iskustvo unutar internacionalnog IT sektora, ključni su dokazi da će on doneti potpuno novi impuls u region centralne i jugoistočne Evrope kompanije Lenovo.

„Veoma sam zadovoljan što ću proširiti svoju odgovornost unutar 3 nova tržišta, Poljske, Češke i Slovačke, u situaciji kada je Lenovo veoma dinamična kompanija koja ide u korak  sa industrijskim trendovima  i pruža najbolje korisničko iskustvo” , izjavio je Ivan Bozev.

Ivan Bozev poseduje master rad bečkog tehnološkog univerziteta. Živi u Sofiji i njegovi hobiji su skijanje, plivanje i putovanja.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela