Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » iLike – Apple Premium Reseller otvora Apple Premium Reseller prodavnicu u Beogradu

U subotu, 1. februara 2014 iLike otvara Apple Premium Reseller prodavnicu u prizemlju trgovačkog centra Delta u Beogradu. Radnja otvara svoja vrata tačno u 10 časova.

Beograd, njegovi stanovnici i posetioci, dobijaju jedno izuzetno mesto na kojem će se moći lično uveriti u sve mogućosti Apple proizvoda, isprobati ih, dobiti kvalitetne informacije i uputstva od školovanog osoblja. To je jedna u nizu prodavnica Apple proizvoda širom sveta za koje je Apple dizajnirao prostor, kompletno uređenje, ponudu i osmislio školovanje prodajnog osoblja kako bi kupcu bilo omogućeno posebno iskustvo kupovine.

 

 

aple3

 

Osim bogate Apple ponude i pridruženih proizvoda, kupcima ce na dan otvaranja biti ponuđeni veoma privlačni popusti od 5% do izvanrednih 25% na sve Apple proizvode. Iznos popusta zavisiće od sreće. Svaki od kupaca će imati mogucnost da pomoću kola sreće ostvari neki od ponuđenih popusta. Kupce očekuju poznate ličnosti iz javnog života Srbije koji ce pomagati oko okretanja kola sreće.  Prvih 100 kupaca dobijaju od iLike-a po dve karte za film „Montevideo, vidimo se!“.

Dobroj atmosferi na otvaranju doprineće DJ Pepe koji zabavlja posetioce pre podne i kasnije posle podne. Očekuje se dolazak glumaca, sportista i drugih poznatih ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije.

 

iLike – Apple Premium Reseller

Moderno uređena prodavnica sa specijalizovanim osobljem nudi kompletnu ponudu svih Apple i povezanih proizvoda za tržište Srbije. U ponudi se nalazi kompletan asortiman Mac računara, uključujući desktop i prenosne računare, monitore, dodatke i programe, te sve modele iPod digitalnih playera i popratne iPod opreme, kao i planetarno popularni iPad. Besplatne redovne prezentacije i radionice na kojima upoznajete osnove rada s Mac OS i iOS uredajima – odnosno kako koristiti Mac, iPad ili iPod …

 

iLike takođe nudi veliku ponudu raznih gadgeta kao što su airplay ili bluetooth zvučnici ali i mnogo drugih tehničkih novotarija.

Ponude svih proizvoda i aktualne informacije o raznim dogadajima, akcijama i radionicama od 1. Febriuara biće dostupne na web stranici www.iLike.rs, a sada sve novosti vezano za otvaranje i iznenađenja na sam dan otvaranja mogu se pratiti na iLike Facebook stranici www.facebook.com/iLike.rs

 

O kompaniji Apple, Inc.

Apple dizajnira Mac-ove, najbolje računare na svetu, OS X, iLife, iWorki profesionalni softver. Apple predvodi u digitalnoj muzičkoj revoluciji sa iPodom i iTunes internet prodavnicom. Apple je redizajnirao mobilni telefon sa revolucionarnim iPhone-om i App Store-om i definisao buducnost mobilnih medija i računarskih uredaja sa iPad-om.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela