Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei i Leica Camera pokreću revoluciju u proizvodnji pametnih telefona

Kompanije Huawei Consumer Business Group  i Leica Camera danas su objavile početak strateškog partnerstva koje će zahvaljujući jedinstvenoj simbiozi vrhunske tehnologije, fotografije, umetnosti izrade i detaljnog inženjeringa pokrenuti revoluciju u industriji pametnih telefona.

Kompanija Huawei se 2012. godine pozicionirala kao treća najveća kompanija za proizvodnju mobilnih telefona u svetu, a 2015. godine je postala i prva kineska kompanija koja je u jednoj godini prodala više od 100 miliona mobilnih uređaja. Huawei je prvi kineski brend koji se našao na Interbrand Best Global Brands listi u 2014. godini, na kojoj je tada zauzeo 94. mesto. Naredne, 2015. godine, Huawei je na pomenutoj listi zauzeo 88. mesto. U 2016, Huawei planira da nastavi niz uspešnih kolaboracija saradnjom sa kompanijom Leica Camera, najčuvenijim brendom u svetu fotografije, kako bi svojim korisnicima isporučio nove vrhunske uređaje.

huawei_0

 

Kompanija Leica Camera više od 100 godina proizvodi optička sočiva visoke klase i fotoaparate premium kvaliteta koji su postali omiljeni među pionirima urbane fotografije. Naprednim optičkim inženjeringom i vrhunskim kvalitetom izrade, Leica kamere, neprestano privlače nove generacije korisnika koji žele da postignu “Leika look” i poseduju ova dizajnerska remek-dela. Osim što proizvodi vrhunske uređaje, kompanija Leica pruža podršku istaknutim fotografima i novim talentima širom sveta.

Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG izjavio je: “Kompanija Huawei pažljivo bira svoje partnere, a ovom izvanrednom saradnjom nameravamo da svojim korisnicima ponudimo najbolje elemente dva vrhunska brenda sjedinjene u vrhunskim uređajima nove generacije: kombinovanjem inovacije i dizajna, unapređenjem korisničkog iskustva kroz izvanredan kvalitet fotografije. Leica je legendaran brend u svetu fotografije; verujemo da je Leica pokrenula revoluciju u svetu fotografije kao nijedna druga kompanija u industriji. Huawei je posebno ponosan na kvalitet izrade svojih uređaja, a Leica u svom sektoru zauzima posebno mesto.”

Oliver Kaitner, CEO Leica Camera AG rekao je: “Strateško partnerstvo kompanija Huawei i Leica Camera predstavlja želju dva rastuća i globalno aktivna brenda da neprestano pomeraju granice u oblasti tehnologije. Snagom inovacija i premium standarda, naše dve kompanije su ujedinjene u želji da svojim korisnicima pruže kvalitet bez kompromisa. Tehnološko partnerstvo sa kompanijom Huawei našoj kompaniji pruža mogućnost za predstavljanje dokazane ekspertize u proizvodnji optičkih elemenata, i to u novom proizvodnom segmentu. Pametni telefoni su dali značajan doprinos svetu fotografije i otvorili nam vrata ka novim ciljnim grupama.”

“Legendarni status Leica brenda zasniva se na dugoj tradiciji, brojnim inovacijama, kao i visokoj preciznosti i kvalitetu izrade. Počastvovan sam i uveren da će tradicionalna nemačka kompanija Leica Camera u saradnju sa kompanijom Huawei redefinisati standarde i korisnicima pružiti mogućnost korišćenja pametnih telefona sa vrhunskom kamerom”, ističe Dr Andreas Kaufmann, većinski akcionar i predsednik nadzornog odbora u kompaniji Leica Camera AG.

Novi detalji o partnerstvu kompanija Huawei i Leica, koje će pokrenuti revoluciju na polju istraživanja i razvoja, dizajna, ko-inženjeringa, korisničkog iskustva, marketinga i distribucije u maloprodaji, biće objavljeni u narednim mesecima.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela