Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei Band 6 – savršen saputnik za nove fitnes izazove

Novi Huawei Band 6 je upečatljiva pametna narukvica zahvaljujući kojoj ćete vaše zdravlje i rezultate vežbanja pratiti sa stilom. Ova lagana narukvica moćnih funkcija idealna je za one koji tragaju za udobnošću, pouzdanošću i izgledom kojim će naglasiti svoju jedinstvenost. 

Dizajn koji privlači pažnju

Već na prvi pogled uočava se izuzetni FullView ekran od 1,46 inča. Sa 148% većom površinom prikaza i odnosom ekran-telo od 64% Huawei Band 6 donosi veće fotografije i više detaljnijih statističkih pokazatelja. Njegov upečatljivi izgled dopunjuju mekani silikonski kaiši dostupni u tri boje – Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black.  Težina kaiša od svega 18 grama čini Huawei Band 6 prijatnim, komfornim i gotovo neosetnim prilikom nošenja.  Osim toga, dizajn Huawei Band 6 se prilagođava vašem ukusu.  Dovoljno je da preko Huawei Watch Face Store jednostavnim privlačenjem odaberete najdopadljiviji izgled, onaj koji najviše odgovara vašem raspoloženju.

 

Huawei Band 6

 

Fokus na zdravlju

TruSeenTM 4.0 tehnologija omogućava precizno praćenje pulsa i to tokom celog dana i noći, upozoravajući na nepoželjne promene na koje je potrebno obratiti  dodatnu pažnju. Kako bi vaše zdravlje bilo u centru pažnje, Huawei Band 6 donosi funkciju TruRelaxTM, uz koju ćete pratiti nivo stresa, a zahvaljujući ugrađenom vodiču za disanje, stresne situacije postaće opuštenije.  Huawei Band 6 odlikuje se i unapređenim TruSleep TM 2.0. On prati kvalitet sna identifikujući šest glavnih problema, ujedno nudeći više od 200 predloga za bolji san.

Budite inspirisani svojim postignućima

Huawei Band 6 beleži svaki vaš korak. Osim što vam donosi izbor od 96 različitih režima vežbanja, pomoću njega ćete sami odrediti svoje dnevne ciljeve  –  broj koraka, vreme tokom koga ćete biti aktivni, kao i odnos aktivnosti umerenog i visokog intenziteta. Napredak je moguće pratiti putem preglednih grafikona, a svaki ostvaren cilj motivisaće vas da se dodatno posvetite vežbanju i aktivnom načinu života.

Baterija na koju moćete računati

HUAWEI Band 6 nudi bateriju koja uz standardnu upotrebu traje neverovatnih 14 dana, odnosno 10 dana pri intenzivnijem korišćenju. Petominutno punjenje omogućava dvodnevno korišćenje, što je idealno u slučajevima kada se u brzini spremate za aktivan vikend u prirodi ili u žurbi krećete na trening.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela