Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HONOR otkrio detalje o Magic V savitljivom telefonu

George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd, u nedavnom intervjuu govorio je o prvom nastupu kompanije HONOR na tržištu savitljivih uređaja, sa potpuno novim HONOR Magic V savitljivim flegšip modelom koji treba da bude lansiran u Kini. Tokom intervjua, gospodin Zhao je istakao važnost toga da telefon poseduje dovoljno veliki ekran i na savitljivom modelu, umesto smanjenja njegove veličine kao što su neki drugi brendovi odlučili da urade.

 

HONOR Magic V cena

 

„Uz vodeći dizajn u industriji, HONOR Magic V usvaja naprednu tehnologiju šarki kako bi omogućio nesmetan prelaz između manjeg i većeg ekrana, transformišući celokupno korisničko iskustvo prilikom sklapanja i rasklapanja uređaja. Uvereni smo da će prvi savitljivi flegšip model pametnog telefona biti bolji od svih postojećih savitljivih proizvoda na tržištu”, prokomentarisao je George Zhao.

Savitljivi telefoni donose velike promene u industriju pametnih telefona i omogućavaju korisnicima da uživaju u potpuno novom načinu rada, čitanja i konzumiranja sadržaja na svojim uređajima. U skladu sa ovim, HONOR Magic V je dizajniran da uspostavi ravnotežu između težine i ostalih karakteristika, obezbeđujući nenadmašno korisničko iskustvo.

Više informacija o HONOR Magic V savitljivom pametnom telefonu biće saopštene u narednom periodu, a prvi promotivni video dostupan je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=1qABdEBaB5U.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela