Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Google dolazi u Srbiju da besplatno podučava preduzetnike

Jedna od najuspešnijih kompanija prepoznala je Srbiju kao regionalni centar IT preduzetništva i dolazi u Novi Sad sa ciljem da upozna i pomogne domaćim i regionalnim preduzetnicima. Kroz ovaj program, Google je izabrao 50 međunarodnih stručknjaka koji će pomoći izabranim preduzetnicima da brže i kvalitetnije unaprede svoj biznis.

 

#1-google-launchpad_1920x1080px

Kroz 5 dana intenzivnog rada, timovi će naučiti kako da uspešnije predstave i promovišu svoj proizvod, dobiti savete o prikupljanju neophodnih sredstava za finansiranje, kako da izaberu prave ljude za svoj tim i mnoge druge teme koje su ključne za građenje uspešnih kompanija.

 

Naziv ovog programa je Google Launchpad Start i otvoren je za prijave startapima u ranoj fazi koji žele da rastu. Održaće se u drugoj nedelji aprila u Startit Centru Novi Sad, prostoru namenjenom za IT i startap zajednicu, koji je ujedno i koorganizator ovog programa.

 

Timovi koji se prođu kroz ovaj program biće bliži i Google-ovom globalnom akcelerator programu, njihovoj globalnoj mreži mentora i startapa i svim prednostima koje pružaju. Pored toga, najbolji timovi sa novosadskog Launchpad Starta dobiće priliku da besplatno učestvuju u sedmoj generaciji Startitove Startap akademije, najuspešnijeg regionalnog programa obuka za startape.

 

Ova jedinstvena prilika za startape je besplatna i namenjena je pre svega onima koji su u ranoj fazi, imaju spremnu prvu verziju proizvoda i spremni su za rad, a prijave su otvorene do 16. marta na sledećem linku.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela