Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » GeForce gejmeri su spremni za Final Fantasy XV! A PUBG je sada još brži!

final-fantasy-xv-windows-edition-nvidia-geforce-gtx-partnership-keyvisual
Danas je kompanija NVIDIA izdala novu verziju Game Ready drajvera za Final Fantasy XV Windows Edition. Uz to, drajver takođe unapređuje perfomanse do 7% u igri PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) i optimizovan je za Warhammer: Vermintide 2 i Worlds of Tanks 1.0.
Budite Game Ready za Final Fantasy XV Windows Edition
NVIDIA Game Ready drajveri su dostupni pre ili na dan lansiranja igre i omogućavaju najbolje moguće iskustvo za GeForce gejmere u određenim naslovima zahvaljujući NVIDIA inženjerima koji rade do poslednjeg momenta kako bi optimizovali perfomanse i gejmplej. A kao dodatna potvrda kvaliteta svaki Game Ready drajver je takođe i WHQL sertifikovan od strane kompanije Microsoft.
Final Fantasy XV Windows Edition je jedna od najiščekivanijih igara proleća, a GeForce gejmeri su spremni zahvaljujući današnjim Game Ready drajverom za Final Fantasy XV Windows Edition. Igračima će takođe biti drago da čuju kako drajver podržava dve poznate fnkcije u GeForce Experience softveru, a u pitanju su Ansel i ShadowPlay Highlights. Igra je takođe puna GameWorks tehnologija kao što su NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects i NVIDIA VXAO. Final Fantasy XV Windows Edition time obećava da će postati definitivna verzija igre!
NVIDIA pruža svoju gejming ekspertizu i bogatu istoriju razvoja za PC platformu kako bi uveli napredne mogućnosti u Final Fantasy XV i maksimizirali benefite korišćenja GeForce GTX serije 10 GPU-ova za PC gejmere. Podrška uključuje NVIDIA inženjere na licu mesta, middleware softver za grafiku i fiziku, alate za razvoj i izvorni kod. NVIDIA će nastaviti da radi sa Square Enixom kako bi još dodatno optimizovali perfomanse i stabilnost, a uz to i dodali nove tehnologije i mogućnosti koje su dostupne samo na GeForce GTX PC gejming platformi, kao što je NVIDIA G-SYNC tehnologija, optimizacija grafičkih podešavanja i GeForce Experience.
Još bolje perfomanse u PUBG
Posao našeg tima zaduženog za drajvere nije gotov kada izađe igra. Oni rade neprekidno kako bi i u budućnosti osigurali još bolje perfomanse igre. Plodovi njihovog rada se mogu videti kada pogledamo unapređene perfomanse u igri PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), gde je napredak nekih 7%. Pogledajte tabelu perfomansi na GeForce.com kako bi imali detaljni uvid.
Game Ready za Warhammer: Vermintide 2 i Worlds of Tanks 1.0
Ovaj drajver takođe obezbeđuje najbolje moguće iskustvo za gejmere koji igraju Warhammer: Vermintide 2 ili Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela