Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson proširuje ponudu SignatureWorthy medija za štampu

Svetski lider u oblasti štampe, inovacija i proizvodnje uređaja za prikaz, kompanija Epson, proširila je ponudu SignatureWorthy medija za štampu koja sada uključuje najsvetlija platna sa hladnom nijansom, koja ne koriste bilo kakav OBA (agens za optičko posvetljivanje).

 

epson-sig-worthy

 

“Exhibition Canvas Natural Satin” medij je namenjen prikazivanju najzahtevnijih radova kao što su portreti i umetnička dela. Činjenica da ne koristi agense za posvetljivanje znači da slika neće vremenom požuteti, te će umetnička dela izgledati sveže kao dana kada su izložena.

Napravljeno od najkvalitetnijeg polipamuka za tkanje u razmeri 2:1, platno ima glatku teksturu i zadržava ph neutralnost. Idealno je za razapinjanje na remove budući da su ivice otporne na pucanje, što garantuje lako ostvarive kvalitetne rezultate

Fabien Nikol, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Ovo kvalitetno, ph neutralno platno je dostupno u tri širine: 17 inča, 24 inča i 44 inča, u rolnama dužine 12,2m, što ih čini podesnim za štampare i umetnike koji žele da reprodukuju fine otiske i upečatljive fotografije koje će sa ponosom potpisati.”

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela