Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson osvežava svoj nagrađivani asortiman EcoTank kućnih i kancelarijskih štampača

Epson je osvežio svoju osnovnu paletu EcoTank štampača bez kertridža za moderna uposlena domaćinstva i male kancelarije. Nova linija proizvoda uključuje jednonamenske i multifunkcionalne štampače za format A4 koji omogućavaju klijentima jednostavno, mobilno štampanje i veoma nisku cenu po odštampanoj strani.

Nagrađivani EcoTank štampači kompanije Epson su od uvođenja na tržište 2010. godine prodati u više od 60 miliona primeraka širom sveta, omogućavaju klijentima da uštede do 90% na troškovima štampanja. Uz njih se dobijaju bočice sa mastilom velikog kapaciteta, a integrisani rezervoari sa mastilom se lako dopunjuju zbog posebne konstrukcije bočica. Bez kertridža koje treba menjati i sa fleksibilnim funkcijama za povezivanje, ovo je štampač za svakoga ko traži otiske visokog kvaliteta po neverovatno niskoj ceni po stranici.

 

1 20lou2_mjx_blk_41_1

 

Zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji i Wi-Fi i Wi-Fi Direct vezi, ovi štampači se lako integrišu sa postojećim kućnim i kancelarijskim postavkama. Potpuno su kompatibilni sa aplikacijom Epson Smart Panel i mogu se kontrolisati sa pametnog uređaja. Ova aplikacija olakšava podešavanje ovih novih EcoTank štampača, praćenje, štampanje, skeniranje i još mnogo toga putem telefona ili tableta.

Zaboravite na kertridže

EcoTank rezervoari sa mastilom izuzetno velike zapremine omogućavaju dopunu bez prljanja, a bočice sa bravicom napravljene su tako da svaka boja može da se stavi isključivo na svoje mesto. Uz prikaz nivoa mastila sa prednje strane uređaja, lako ćete utvrditi da li je potrebno da dopunite mastilo.

Ovi ekonomični štampači se isporučuju sa mastilom dovoljnim za 3 godine rada. EcoTank L1210, L1250, serija L3250, serija L3260 i serija L5290 se isporučuju sa dovoljno mastila za štampanje do 8100 crno-belih i 6500 strana u boji, dok EcoTank serija L4260, L6260, serija L6270 i L6290 sadrže dovoljno mastila za štampanje do 14.000 crno-belih i 5200 strana u boji 4. Kada konačno dođe vreme za dopunu, u jednom kompletu pristupačnih zamenskih bočica sa mastilom dobijate količinu mastila koja odgovara onoj u 66 kertridža.

Svi novi Epson EcoTank štampači sadrže tehnologiju bez zagrevanja Micro Piezo, pa troše manje električne energije i imaju manje zamenskih delova. Glava za štampanje je unapred namontirana, tako da ćete svoj štampač konfigurisati za tili čas. Serije L6260, L6270 i L6290 su takođe opremljene tehnologijom glave štampača Epson PrecisionCore. Ovi Epson čipovi za štampu visoke rezolucije predstavljaju jednu od najbržih tehnologija inkdžet štampanja na svetu.

Li Viders, menadžer proizvoda u kompaniji Epson Europe, kaže: „S obzirom na sve veće porodične obaveze i da sve veći broj ljudi radi od kuće, naši novi EcoTank štampači stižu u pravom trenutku i savršen su dodatak za svaku kućnu kancelariju. Oni nude izuzetno niske troškove rada, fleksibilni su i jednostavni za korišćenje jer nemaju kertridže i omogućavaju bolje povezivanje sa mobilnim uređajima, što znači da postoji štampač za svačije potrebe.”

 

 
© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela