Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Demo data centar – testirajte na licu mesta

Poslovanje danas nije moguće ostvariti bez upotrebe savremenih informacionih tehnologija. 

Savremeno poslovanje i sve zahtevniji procesi, generišu veće i složenije IT zahteve, te samim tim  rezultuju i povećanim potrebama po pitanju resursa i znanja. Kao posledica toga, Data centri su idealna mesta u kojima se skladište i obrađuju sve informacije koje su predmet poslovanja određene kompanije.

Modernizacija Data centara i njihove infrastrukture danas je strateški prioritet u ICT sektoru.

 

RN_1

 

Kompanija Roaming Networks, kao dugogodišnji “Value-Added Partner” osnovala je, u saradnji sa kompanijom Huawei Technologies, Demo data centar u Beogradu. To je prvi centar takve vrste u jugoistočnoj Evropi i kompletno je koncipiran na Huawei ICT rešenjima i proizvodima, a opremljen je najmodernijom tehnologijom ove globalne kompanije.

Demo data centar obuhvata sledeće oblasti:

  • Private Cloud- server i storage virtuelizacija
  • Rešenja za menadžment kompletne ICT infrastrukture
  • Backup i Disaster Recovery rešenja
  • SAN (Storage Area Network) konvergentna IT infrastruktura – serveri, storage-i (uređaji za skladištenje podataka), FC svičevi
  • Virtual SAN rešenje
  • Mreže Data centara (Core, Access i Data centar sviče- vi, ruteri, security i WLAN rešenja…)

Demo data centar je mesto na kojem su na najbolji način implementirane najnovije  tehnologije i servisi koje posetioci  i potencijalni klijenti mogu da testiraju i steknu uvid u njihov rad. Na raspolaganju su im sertifikovani eksperti i inženjeri kompanije Roaming Networks koji mogu da daju odgovore na sva dodatna pitanja.

Iz Roaming Networks-a (www.roamingnetworks.com) pozivaju sve zainteresovane kompanije  da se jave i dođu da provere sve mogućnosti koje najnaprednija tehnologija iz oblasti IT infrastrukture može da pruži.

Klijentima po principu „ključ u ruke“ pružaju usluge i rešenja vezana za Data centre, uključujući projektovanje korporativne informatičke infrastrukture, planiranje, isporuku opreme, implementaciju Data centara i nadzor nad njihovim radom, tehničku podršku i održavanje i usluge upravljanja.

Napisao: Viktor Tisovec

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela