Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Decenija COMING cloud-a – 16. COMING IT konferencija

Save_The_Date_-_slika_01

 

 

Cloud je u svom zrelom dobu sastavni deo svakog poslovanja. Deset godina cloud-a u COMING-u, a ujedno i u Srbiji donelo je lepezu poslovnih rešenja koja su u formi servisa trenutno dostupna domaćim, regionalnim i svetskim kompanijama.

Na 16. COMING IT konferenciji koja će se održati 3.10.2019 godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu u šest paralelnih sesija eminentni stručnjaci kompanije COMING i partnerskih kompanija govoriće o aktuelnim rešenjima, studijama slučaja, predviđanjima iz sveta tehnologija za poslovanje, monitoringu i bezbednosti poslovanja iz tehnološkog, ali i iz ugla usklađenosti sa aktuelnim regulativama.

Konferencija će prema očekivanjima organizatora okupiti veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, kao i vrhunske inžinjere iz svih oblasti privrede. “Mi smo svesni značaja cloud-a na ovim prostorima, a tome u prilog govori i činjenica da je cloud sve češći izbor domaćih kompanija za različite namene, što jasno govori o njegovoj važnosti. Naša 16-a po redu COMING IT konferencija otvoriće nova cloud vrata domaćoj privredi i pokazati šta cloud poslednje generacije još može da ponudi.” – izajavila je Katarina Đurić ispred kompanije COMING.

Više o 16-oj COMING IT konferencija možete saznati na ovom link-u.

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo na konferenciji formular o prijavi možete popuniti na ovom link-u.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela