Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Budućnost u fokusu: TECNO će biti prisutan na MWC Barcelona 2024 sa vizijom novih inovacija

Inovativni tehnološki brend TECNO sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na MWC Barcelona 2024. Nakon debija na događaju 2023. godine, TECNO će otkriti beskrajne mogućnosti inovacija prikazujući svoja najnovija otkrića i tehnologije. Od futurističkog psa robota i prvih AR naočara u industriji zajedno sa Windows gejming ručnim uređajem, do inovativnih koncepta materijala, vodećih pametnih telefona i AIoT uređaja, TECNO će prihvatiti tehnologije sutrašnjice dok seže ka budućnosti. Štand brenda biće lociran na adresi 6B11, Hala 6, Fira Gran Via.

„Oduševljeni smo što se vraćamo na MWC Barcelona sa neverovatnim nizom inovacija i tehnologija“, rekao je Džek Guo, generalni menadžer brenda TECNO. „Ovaj međunarodni događaj je izvanredna platforma koja nam omogućava da pokažemo kako naša suština brenda ‘Stop at Nothing’ omogućava da se usmerimo ka budućnosti i donesemo tehnologije budućnosti našim globalnim korisnicima.“

Prošle godine, TECNO je napravio impresivan debi na MWC Barcelona, gde je privukao pažnju lansiranjem izvanrednog smartfona PHANTOM V Fold – izuzetnog uređaja na preklop koji se našao na mnogim „Best Of“ listama. Ove godine, pored postojeće linije proizvoda, TECNO će predstaviti futurističke AI i AR tehnologije, lansirati nov pametni telefon POVA 6 Pro 5G, i prikazati inovacije u oblasti snimanja slika, nove koncepte i još mnogo toga.

Posetioci TECNO-ovog štanda na MWC Barcelona 2024 mogu očekivati:

Futurističke TECNO AI i AR tehnologije: Donoseći tehnologije sutrašnjice u današnjicu, TECNO duh budućnosti jasno će se videti sa njegovim pionirskim novim AI i AR uređajima.

  • Dynamic 1 – Inteligentni pas koji predstavlja izuzetnu inovaciju robotike sa AI i realističnim karakteristikama inspirisanim nemačkim ovčarom. Sa naprednim algoritmima i moćnim senzorima, Dynamic 1 je sposoban da intuitivno razume komande i izvodi radnje slične stvarnom psu, unoseći radost vlasništva nad ljubimcem sa izuzetnim tehnološkim elementom.
  • Pocket Go – Pocket Go je prvi Windows AR gejming set u industriji koji kombinuje AR naočare i ručni Windows uređaj. Ovaj lagani i prenosivi set korisnicima donosi novo, uzbudljivo AR gejming iskustvo.

Inovacije u snimanju slika: Dva značajna proboja demonstriraju TECNO posvećenost u revoluciji iskustva snimanja slika na pametnim telefonima.

  • Vodeća tehnologija snimanja slika u industriji – novi vrhunac mobilnog video snimanja slika za sve korisnike
  • Universal Tone – Najnaprednija AI-tehnologija snimanja više nijansi boje kože u industriji koristi nove prikupljene, nepristrasne podatke i tri napredna AI-motora kako bi tačnije zabeležila pravu lepotu različitih nijansi kože.

Revolucionarni koncepti: Maštoviti i visoko tehnološki konceptualni uređaji, materijali i tehnologije osvetljavaju ambiciju TECNO dok seže ka budućnosti.

  • PHANTOM Ultimate – TECNO prvi koncept pametnog telefona sa sklopivim ekranom, karakteriše inovativni dvostrani ekran koji se proteže od 6.55” do 7.11”, predvodeći revoluciju u iskustvu korisnika sa velikim ekranom.
  • Napredni materijali i tehnologije – Napredni ekološki prihvatljivi materijali poput novog organskog silikonskog platna nalik koži, slojevitih staklenih vlakana, 3D stereo optičkih rešetkastih materijala, obojenih stakala sa teksturom i još mnogo toga. Tu su i najnovije tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva kao što su sklopivi glavni ekran i tehnologija satelitske komunikacije.

Posetioci će takođe imati priliku da iskuse širok spektar najnaprednijih pametnih telefona TECNO, uključujući seriju PHANTOM, vodeću liniju proizvoda TECNO sa pionirskim dizajnom i tehnologijama, seriju CAMON sa profesionalnim iskustvom kamera i umetničkim dizajnom, popularnu seriju SPARK usmerenu ka Generaciji Z, kao i seriju POVA koja pruža užitak u gejmingu i izdržljivosti. Štaviše, TECNO će zvanično predstaviti svoj najnoviji pametni telefon POVA 6 Pro 5G – novi uređaj izgrađen za super izdržljivost i optimizovanu zabavu – prvog dana MWC Barcelona 2024. TECNO će takođe lansirati MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra, prvu seriju laptopova u industriji koji koriste najnovije Intel® Core™ Ultra procesore, kako bi korisnicima pružili vrhunsko AI iskustvo i performanse.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela