Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Broadcom okončava preuzimanje dela za bezbednost preduzeća korporacije Symantec

Kompanija Broadcom, globalni tehnološki lider koji dizajnira, razvija i snabdeva svet poluprovodničkim i infrastrukturnim softverskim rešenjima, saopštila je danas da je uspešno okončala preuzimanje dela kompanije Symantec Corporation koji se bavi rešenjima za bezbednost preduzeća. Poslovanje kompanije Symantec za kompanijsku bezbednost obavljaće se kroz novu diviziju kompanije Broadcom (Symantec Enterprise Division) koju će voditi Art Gilliland kao stariji potpredsednik i generalni direktor.

Gospodin Gilliland je donedavno bio Symantec-ov generalni direktor za bezbednost preduzeća, gde je nadzirao proizvodne i inženjerske timove za rešenja za bezbednost preduzeća, globalnu prodaju rešenja za bezbednost preduzeća i organizaciju podrške za korisnike rešenja za bezbednost preduzeća. On donosi više od 20 godina iskustva u bezbednosnoj softverskoj industriji.

“Današnji dan predstavlja važnu prekretnicu jer se Symantec-ov bezbednosni biznis spaja s našim drugim poluprovodničkim i softverskim franšizama koje zajedno formiraju Broadcom platformu,” rekao je Hock Tan, predsednik i izvršni direktor kompanije Broadcom. “Symantec-ov biznis za bezbednost preduzeća proširuje naš udeo u domenu softvera za infrastrukturu kritičnu za poslovanje Globalnih 2000 (kompanija). Zadovoljstvo nam je da talentovanom timu zaposlenih iz Symantec Enterprise Security odeljenja pružimo toplu dobrodošlicu u Broadcom-ovu porodicu.”

 

graphs and charts

 

“Uzbuđeni smo što se pridružujemo Broadcomu dok nastavlja izgradnju jedne od vodećih svetskih tehnoloških kompanija za infrastrukturu, ” rekao je Gilliland. “Broadcom ima istoriju uspešnih integracija drugih kompanija, omogućavajući unapređen rast i brži tempo inovacija i jedva čekamo da pružimo dobrodošlicu Symantec Enterprise klijentima, zaposlenima i dobavljačima u Broadcom zajednicu.”

O kompaniji Broadcom

“Broadcom Inc”, korporacija koja je sa sedištem u Delaveru u San Hozeu, država Kalifornija, predstavlja globalnog tehnološkog lidera koji osmišljava, razvija i snabdeva tržište širokom dijapazonom poluprovodničkih i infrastrukturnih softverskih rešenja. Broadcomov vodeći u kategoriji portfolio proizvoda služi na ključnim tržištima, uključujući data-centre, mrežnu infrastrukturu, kompanijski softver, brzi internet, bežično povezivanje, skladištenje i industriju. Naša rešenja obuhvataju umrežavanje i skladištenje podataka za data-centre, zatim softver za preduzeća, mejnfrejmove i kibernetsku bezbednost, fokusiran na automatizaciju, nadzor i bezbednost, kao i komponente za pametne telefone,  telekomunikacije i automatizacija fabrike. Za više informacija posetite veb lokaciju www.broadcom.com.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela