Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Biciklom po Himalajima uz SONY

Izložba fotografija „Biciklom po Himalajima – Anapurna 2014“, u organizaciji sportskog udruženja „Na Sve Strane“ i biciklističkog kluba „We ride everywhere“, predstavljena je u petak 26. septembra, pred više od 150 gostiju restorana Smokvica na popularnom izletištu Beograđana, Adi Ciganliji.

 

Nepal_fotografija br. 2

 

 

Reč je o putujućoj izložbi koja obuhvata postavku od 70 fotografija zabeleženih na biciklističkim stazama prostrane himalajske regije. Fotografije na najreprezentativniji način predstavljaju tronedeljnu ekspediciju sportskih udruženja, čiji su učesnici bili u prilici da pored zahtevnih biciklističkih staza, upoznaju i kulturu, običaje, stanovništvo, ali i netaknutu prirodu „zemlje u oblacima“ ili „krova sveta“, kako obično nazivaju republiku Nepal. Kompanija Sony omogućila je ovim avanturistima da ovekoveče svaki trenutak uzbudljivog putovanja i kasnije podele svoje fotografije sa beogradskom publikom. Učesnici su imali na raspolaganju fotoaparate DSC-TX30 i NEX-3N, kao i kamere HDR-PJ780, HDR-AS30VB, HDR-AS100V iz Sony ponude, ali i kompletnu tehničku podršku.

Svi ljubitelji avanture i svi oni koji žele da upoznaju kulturu i običaje ove nesvakidašnje zemlje, mogu posetiti izložbu u Smokvici na Adi Ciganliji, do 5. oktobra, nakon čega se izložba seli i u ostale Smokvica lokale u Beogradu.

Dalje postavke:

  • Smokvica, Molerova 33, od 6. do 15. oktobra
  • Smokvica, AIRPORT CITY, Omladinskih brigada 90a, od 16. do 25. oktobra
  • Smokvica, Kralja Petra 73, od 26. oktobra do 4. novembra

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela