Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AOC udružuje snage s Red Bull Racing Esportsom

Specijalista za monitore i svetski lider na području gejming monitora AOC proširuje svoje partnerstvo sa gejming gigantom Red Bullom podržavajući njihov sektor za sim racing – Red Bull Racing Esports.

Kako bi podržao vozače Red Bull Racing Eportsa u njihovoj obuci, AOC im pruža niz svojih vrhunskih monitora. Uz to, Red Bull Racing Esports arena u Velikoj Britaniji potpuno je opremljena monitorima kao što su AOC AGON, AG273QZ ili zakrivljeni AOC AGON AG273QCX. Zajedno s Red Bull Racing Esportsom i njihovim znanjem, AOC nastavlja da širi svoj portfolio i da proizvodi najbolje monitore za sim rejsere. AOC ima dugu istoriju saradnje s Red Bullom, kojem pruža podršku na raznim turnirima sa svojim monitorima koji imaju najbolje performanse u igrama kao što su League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive. S obzirom na trenutnu popularnost sim trka, AOC se raduje što će pokriti sledeće područje u svetu konkurentnog gejminga kao i da što će pružiti podršku vozačima Red Bull Racing Esportsa u održavanju njihove dominacije.

 

AOC x Red Bull

 

Najbrži „bikovi“ na svetu dobijaju nadogradnju

Ekipu Red Bull Racing Esportsa čine neki od najvećih svetskih talenata. Njihovi vozači dve godine zaredom osvajali su ekipno prvenstvo u seriji F1 Esports Pro. Zvezda trka Sebastian Job 2020. godine krunisan  je kao svetski prvak iRacinga, osvojivši titulu Porsche TAG Heuer Esports Supercup, dok je ekipa Forza osvojila titulu LeMans Esports.

AOC je ponosan jer rejcing sektoru i oficijelnom mestu tima olakšava da još više ubrzaju svoje performanse: ‘Sim vozači Red Bull Racing Esportsa već su dokazali svoje veštine i voze kako bi došli do vrha. Uz njihove povratne informacije težimo daljem prilagođavanju AOC monitora potrebama sim vozača, a zajedno s njihovim talentima nastavljamo poboljšavati njihove performanse’, rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC-u.

Prema postolju s pravom opremom

Monitori su presudan element u sim rejcingu jer moraju da pruže savršen pregled staze i da omoguće korisniku da pripazi na druge vozače. Ekrani monitora isporučuju slike velikom brzinom jer je u svetu esporta svaka milisekunda prednost. Svaka disciplina ima koristi od različitih monitora. Tim Red Bull Racing Esports iRacing preferira postavljanje trostrukog ili četverostrukog monitora, sektoru F1 potreban je jedan ravni ekran, a vozači V10-R favoriziraju jedan zakrivljeni široki monitor. Oliver Hughes, glavni direktor marketinga Red Bull Racinga, komentarisao je: ‘Ovo novo partnerstvo s AOC-om povezuje sa sa svim aspektima našeg rejcing tima. U takvom visoko takmičarkom sportu u kojem se računaju desetinke i stotinke sekunde, visoka brzina osvežavanja i brže vreme odaziva su izuzetno bitni za naše vozače da imaju prednost na stazi. Asortiman vrhunskih gejming monitora kompanije AOC posebno je dizajniran za gejming i pružiće našim vozačima konkurentsku prednost. Naše novoizgrađeno Esports sedište za vežbanje u Red Bull Technology Campusu u Milton Keynesu u potpunosti je opremljeno nagrađivanim AOC monitorima, pružajući timu opremu koja odgovara ambicijama tima i kvalitetu objekta koji smo stvorili. ‘

AOC je spreman da nadmaši takmičenje i da pomogne talentovanim sim vozačima Red Bull Racing Esportsa da osvajaju nove titule prvaka.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela