Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AOC se udružio sa G2 Esports organizacijom

Specijalista za monitore AOC zvanično je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na svetu. G2 Esports osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “ocelote” Rodrigueza. Ova esport organizacija se od tada brzo etablirala u evropskim krugovima i na različitim međunarodnim esport događanjima, sa impresivnim rezultatima i sa trenutno 79 osvojenih titula.

 

AG251FZ kao sastavna oprema G2 Esports organizacije

„Izuzetno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom“, ističe Stefan Sommer, direktor marketinga i direktor poslovanja AOC-a. „Saradnja sa vrhunskim esports timovima inspiriše nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam da prepoznamo koje bi karkteristike najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uslove za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda sa našom vrhunskom AGON gejming serijom.”

G2 Esports je danas jedna od najpopularnijih esport organizacija na svetu i cenjena je ne samo zbog uspeha na međunarodnim turnirima i ligama već i zbog uzastopnog sastavljanja talenata svetske klase u svakom od svojih područja, bilo da se radi o League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUBG ili Rocket League.

Tokom 2017. godine G2-ova League of Legends momci zauzeli su prvo mesto na Evropskom prvenstvu (EU LCS) u proleće i leto, a drugo mesto na prestižnom Mid-Season Invitational turniru (MSI).

U februaru, G2 Esports formirao je CS:GO sastav koji se već spominje kao „legendarni francuski super tim“. Uzeli su vruće takmičarske trofeje na DreamHack Masters 2017. i ESL Pro Series 5, uprkos tome što je 2017. bila njihova debitantska godina.

G2 osnivač i CEO, Carlos ‘ocelote’ Rodriguez je povodom novog partnerstva s AOC-om izjavio: „Svako u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen zbog novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih gejming monitora je bitna, a mi smo više nego srećni što naše svetske zvezde sada imaju priliku da pomognu AOC-u da postigne savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvežavanja biti ključni deo našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego iko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to verovanje i odlučnost da budemo najbolji dovesti do novih pobeda u 2018. godini. Naši timovi su gladniji no ikada, a mi smo srećni što imamo partnere koji veruju u našu ambiciju i uvek su spremni da nam pomognu da krenemo napred. „

U sklopu sponzorskog ugovora AOC će opremati G2 objekte za treniranje s najsavremenijim gejming modelom AG251FZ koji ima neverovatno visoku stopu osvežavanja od 240 Hertz-a i 1 ms ulaznog kašnjenja. “Oči treniranih pilota mogu percipirati slike brzinom od približno 200 sličica u sekundi. Nedavne studije pokazale su da esport stručnjaci mogu postići iste vrednosti tokom intenzivnih utakmica. Kao rezultat toga, omogućujemo G2 Esports organizaciji samo najbrže panele koje tržište nudi osnažujući ih tako da ostvare svoj puni potencijal „, za kraj je rekao Stefan Sommer.

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela