Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AOC i Philipsovi monitori učvrstili svoju poziciju na evropskom tržištu

izazovnoj ekonomskoj klimi na istočno evropskom tržištu, AOC i MMD, licencirani brend partner za Philipsove monitore i dalje uspešno posluju u regiji. AOC i MMD podružnice su TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora.

 

philips monitor 3

 

Sa više od 17 posto tržišnog udela, AOC i Philipsovi monitori zajedno drže vodeću poziciju u Istočnoj Evropi. U sveprisutnom izazovnom tržišnom okruženju, dva brenda zajedno su povećala svoj tržišni udeo za gotovo 20 posto u odnosu na prvi kvartal ove godine.

„IT industrija imala je težak početak 2015. godine. Kurs dolara i celokupna privredna nesigurnost kreirala je slabo tržište za sve igrače. Iako smo bili primorani da poduzmemo određene mere za naša dva brenda, AOC i Philipsove monitore, ostali smo verni našoj strategiji. Usmerili smo naše napore na inovacije poput 40-inčnih 4K monitora i na zahteve naših kupaca što se pokazalo kao dobra odluka za naše poslovanje“, izjavio je Thomas Schade, potpredsednik EMEA u AOC i MMD-u, nadovezujući se na najnovije podatke analitičke kompnije Context. “Činjenica da idemo u smeru rasta i poslujemo bolje od tržišta u celini, dokaz je da se naša strategija isplati“, dodao je Thomas Schade.

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela