Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Anytime Servis – besprekorna usluga tokom celog dana

 

Anytime servis_Samsung

 

Stigli ste kući s posla, zovete neki od servisa za popravku kućnih uređaja, a sa druge strane žice dobijate odgovor – Radno vreme servisa je svakog radnog dana do 17 časova. Koliko puta vam se desilo da serviseri ne rade baš onda kada su vam najpotrebniji?

Korisnici više neće morati da uzimaju slobodan dan ili da jure kući s posla kako bi dočekali servisera koji će popraviti neispravnu mašinu ili frižider. Umesto toga, dovoljno je da pozovu Samsung pozivni centar i zatraže termin koji najviše odgovara njihovim potebama.

Anytime Servis je usluga kompanije Samsung Electronics koja je korisnicima u Srbiji dostupna svakog radnog dana od 17 do 21 i vikendom od 10 do 18 časova.  Pokriva servisiranje čitavog asortimana kućnih aparata kompanije Samsung (frižidere, mašine za pranje i sušenje veša, kombinovane veš mašine, ugradne mikrotalasne pećnice, te ostale ugradne uređaje).  Anytime servis trajaće do 31. oktobra.

Ovo je jedna u nizu akcija kojom kompanija proslavlja veoma važan jubilej – pedesetogodišnjicu svog postojanja u svetu tehnologije. U skladu sa tim, Samsung će pored iznenađenja u vidu promocija, korisnike na domaćem tržištu svake nedelje obradovati i vrhunskim servisnim akcijama.

Kao lider i jedan od najvećih tehnoloških inovatora u svetu, Samsung Electronics već pola veka kreira budućnost i menja živote svojih korisnika, pružajući im vrhunske inovativne proizvode i usluge, kao i besprekorno iskustvo.  Takođe, Samsung se od samog početka konstantno trudi da poboljša i olakša svakodnevni život svojih korisnika, dizajnirajući sve prilagodljivija rešenja u skladu sa njihovim različitim potrebama.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela