Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » 5 razloga zašto je pametan sat idealna investicija

Pametni satovi postali su naša svakodnevnica te su se vremenom njihove funkcije i uloge menjale – od partnera za avanturu do fitnes trenera. Ali, oni mogu biti i vaši digitalni asistenti koji će vam pomoći da poboljšate efikasnost i sposobnost upravljanja brojnim zadacima tokom radnog dana. HONOR GS Pro Watch objedinjuje sve ove uloge i u njemu ćete naći najboljeg saveznika koji će pratiti vaš ritam.

 

aaa

 

Nijedan poziv nećete propustiti

 

Zahvaljujući ovom pametnom satu nećete propustiti nijedan poziv! Njegov ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućiće vam da uvek odgovorite i primite pozive dok god je HONOR GS Pro Watch povezan sa vašim pametnim telefonom preko Bluetooth konekcije.

 

Baterija koja traje do 25 dana

 

Što se tiče baterije ovog sata, čak 25 dana nećete morati da brinete o njenom punjenju što će vam definitivno olakšati svakodnevnicu i učiniti da zaboravite na večito pitanje “gde mi je punjač”. Tokom tog perioda ovaj pametni sat će kontinuirano pratiti vaš puls, omogućavati da primate i odgovarate na pozive, pogledate notifikacije, slušate muziku…

 

Nikad lakše čitanje poruka

 

Verujemo da vas izluđuje kada vam na mobilnom telefonu stigne veliki broj poruka i mailova koje ne možete ignorisati, posebno kada neke od njih morate odmah pročitati… Međutim, to podrazumeva mali proces tokom kojeg gubite dragoceno vreme – potrebno je da prvo otključate smartfon, odete u aplikaciju, pronađete i pročitate na poruku…. U poređenju sa tim, čitanje poruka na pametnom satu je brzo u bez napora, dovoljno je samo da bacite pogled na ekran da biste je pročitali!

 

Poklon uz HONOR telefone

 

Ne propustite fenomenalnu priliku da uz odabrani HONOR telefon dobijete odličan poklon, Band 5 fitnes narukvicu! Takođe ostvarite dodatnih 10% popusta ukoliko prilikom online kupovine plaćate VISA karticom. Ponuda važi u periodu od 10.12. do 16.12.2020. ili do isteka zaliha.

Podsetnik za vežbanje

 

HONOR Watch GS Pro ima čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, raznih fitnes aktivnosti, kao i 85 prilagođenih režima treninga koji vam pomažu da ostanete aktivni i angažovani te će svakodnevno vežbanje biti lakše neko ikad.

 

Zdravlje pre svega

 

Ovaj uređaj ima sve što vam je potrebno za sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja – od praćenja pulsa 24/7, praćenja sna tokom cele noći, do čak SpO2 praćenja za merenje nivoa kiseonika u krvi. Takođe, ima mogućnost praćenja stresa pomoću  HUAWEI TruRelax™, a pomoću aplikacije za vežbe disanja koje će vam pomoći da se opustite.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela