Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Uživo iz Amsterdama – LG na sajmu ISE 2018

Na upravo završenom sajmu ISE 2018, održanom od 6. do 9. februara u Amsterdamu, LG Electronics, kao globalni lider u OLED proizvodima predstavio je najnoviji portfolio LG digitalnih ekrana.

 

LG na sajmu ise 2018 1

 

Posetioci su mogli da vide futurističke ekrane uključujući transparentni OLED televizor, zatim OLED ekran sa takozvanim „otvorenim ivicama“, OLED video zid, kao i mnoge druge proizvode. Centralni deo LG-ovog štanda bio je transparentni OLED marketinški ekran. Ova jedinstvena tehnologija je posebno impresivna u retail okruženju i umetničkim galerijama, gde proizvodi mogu da budu postavljeni iza ekrana i „pokriveni“ specijalnim video efektima.

 

LG na sajmu ise 2018 2

 

Ekrani sa „otvorenim ivicama“ namenjeni su za uklapanje. Više takvih OLED ekrana može da formira jednu veliku sliku ogromne površine i predstavljaju fantastičan marketinški potencijal. I ekrani sa tankim ivicama (koje su praktično nevidljive – tek 0.6 mm) namenjeni su predstavljanju high-end proizvoda. Veliko osvetljenje i kontrast čine ih idealnim za lokacije koje su dobro osvetljene – kao što su recimo izlozi u prodavnicama.

 

LG na sajmu ise 2018 3

 

Među ostalim proizvodima koje je LG predstavio bili su 65“ UHD sistem za video konferencije, zatim nagrađivani OLED Wallpaper TV koji pruža  korisnicima dodatan dodir luksuza prilikom boravka u hotelima. A Uz pomoć opcije “Gallery Mode” umetnička dela biće dostupna svakom gostu u udobnosti hotelske sobe, i to uz superiorni kvalitet slike.

 

 

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela